|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ξεκίνησα το στήσιμο απο την αρχή.
Ενυδρείο Resun θεωρητικά 140lt. Φίλτρο εσωτερικό 700lt με σφουγγάρι άνθρακα, και πρόσθεσα siporax. Ελπίζω να μην καταλήξω σε εξωτερικό! Φελιζόλ Dow για βαςη και στήσιμο κόλλημα πέτρες με σιλικόνη. Οι πέτρες ειναι ποταμισιες και μετα βρασμένες. Το ενυδρείο θα φιλοξενήσει κιχλιδές αλλά ακομη δε ξέρω ακριβώς. Σκέφτομαι libidos κίτρινες και demasoni μπλε, απο ένα χαρέμ, ανάλογα διαθεσιμότητας παντα του πετσοπ! Γενικά θέλω κινηση και χρώμα. Και ιδού το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Ακούω σχόλια ![]() https://imageshack.com/i/plIZTMkSj |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος στρώσιμο Καινούργιου ενυδρείου | dimitris275 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 65 | 01-12-15 14:49 |
πολλές απορίες μαζεμένες για το στήσιμο το καινούργιου μου ενυδρείου.......... | johnrc | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 10-05-14 15:09 |
μετρήσεις καινούργιου ενυδρείου | duaz | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 10-03-09 20:04 |
Στρωμένο φίλτρο και στρώσιμο καινούργιου ενυδρείου | lucky13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 26-02-09 16:50 |
Έρευνα Αγοράς για αγορά καινούργιου ενυδρείου | Kostis T. | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 17-12-04 15:50 |