|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά μετά από 5 χρόνια από τότε που το αγόρασα κατάφερα να το στήσω. Ήθελα να το πουλήσω αλλά τελικά το έβαλα μπρος με λίγα φυτά αγορασμενα, ήμουν άτυχος στο να βρω κλαδεματα. Μπόλι έβαλα από ένα άλλο ενυδρείο που έχω με χρυσόψαρα. Ελπίζω να πετύχει.
Είναι το aquatlantis 180 l το πομπε. Καλό ενυδρείο Πορτογαλίας το είχα βρει προσφορά σε ένα πετ που έκλεινε. Το μοναδικό ίσως κακό που έχει είναι αυτό το biobox 2 με πάρα πολύ χαμηλή ροή και νομίζω ότι έχει τα υλικά ανάποδα, θα μου πείτε εσείς. Τον άνθρακα το άφησα μια μέρα να τρέξει και τον έβγαλα. Σίγουρα πρέπει να βάλω εξωτερικο αργότερα. Αλλά κοιτάω και αυτά τα φουλ φυτεμένα στο ytube και την παλεύουν με αυτά τα εσωτερικα της juwel.θα δούμε λοιπόν πως θα πάει. Ψαράκια θα βάλω νέον κοπάδι κι. Ήδη έβαλα μια τετράδα νεον και σήμερα θα πάρω μια άλλη. Σιγά σιγά. Τεστ δεν έχω και ξέρω ότι δεν γίνεται δουλειά χωρίς αυτά αλλά. . Aquatlantis 180 liter Φωτισμός 2Γ—36 και μια ροζ 15 watt 6 ώρες τώρα μετά θα αυξησουμ Φίλτρο biobox 2 kai ένα μικρό resun Λίπανση έριξα λίγο plantamin Co2 δεν υπάρχει Υποστρώμα δεν εριξα , χαλικι μαύρο κοκκομετρία 2-3 Ψαράκια 4 νέον , σκέφτομαι και Cory αργότερα και καμιά γαρίδα Το ενυδρείο τρέχει μόλις 3 μέρες για αυτό και ηδομεν.
__________________
Raven is the best! |
#2
|
|||
|
|||
![]()
ωραία τα έστησες τα ξύλα
![]() τα φυτά βάλτα σε ομάδες κ σε καμιά βδομάδα που θα κλαδέψω πάλι μπορώ να σου δώσω ότι βγει. δεν είχα ποτέ corydoras αλλά απ'ότι έχω διαβάσει προτιμούν την άμμο από το χαλίκι. |
#3
|
||||
|
||||
![]()
και ψάρια πως έβαλες βρε Μήτσο πριν στρώσει? μπόλιασες?
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
Μερικές φωτογραφίες.
__________________
Raven is the best! |
#5
|
||||
|
||||
![]()
έβαλα λίγο τύρφη στο φίλτρο μέσα σε καλσόν για να μαλακώσει λίγο το νερό και να πέσει λίγο το ph?
![]() τώρα που δεν έχω νιτρικά τα φυτά δεν αναπτύσσονται, μάλλον μου φαίνονται ότι λιώνουν οι κρυπτοκορίνες. περιμένω για νιτρικά και θα συνέλθουν ή βάζω καμιά ταμπλέτα βυθού λίπασμα? με τα φώτα αναμμένα ανεβαίνει η θερμοκρασία στους 24, να βάλω κανένα ανεμιστηράκι? ή να ανοίγω το καπάκι θα έχω εξάτμιση? ![]() δεν ξέρω τι ψαράκια να βάλω. τα νέον δεν γεμίζουν αυτό το ενυδρείο έχει ύψος 45 εκ το τζάμι και καμιά 60 με τα νίκελ. άσε που δεν θα δίνουν νιτρικά. τί άλλο? άλλο κοπάδι tetra?
__________________
Raven is the best! |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Εβαλα ταμπλετες λιπασμα σημερα.
Ακομα δεν ξερω αν εστρωσε. Τα ταιζω λιγο φυλλαρακι. Τρωνε με ορεξη. Τα 2 τα ειχα παρει με finroot. Θερμοκρασια 24. Αυριο ισως βρω απο καποιον ενα resun a380. ![]() Kαμια αλλαγη δεν εκανα ακομη. 4 η μερα. Το ημερολογιο μου.
__________________
Raven is the best! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Malawi 500 ΛΙΤΡΑ + SUB 180 ΛΙΤΡΑ | gianel | Malawi | 11 | 09-04-12 09:05 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |