|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Λίπανση Φυτών Λιπάσματα,δοσολογίες,DIY λιπάσματα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ήθελα την βοήθειά σας για τη λίπανση των φυτών μου.
Έχω τα παρακάτω: hygrophila polysperma microsorum pteropus ceratopteris thalictroides ludwigia glandulosa stayrogyne repens lobelia cardinalis rotala mackandra egeria densa Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τις δοσολογίες για 46 λίτρα ενυδρείο με cherry barbs Και cory Αν υπάρχει δυνατότητα να μου φτιάξει κάποιος τα σκευάσματα και να τα πληρώσω εγώ θα ήμουν ευγνώμων Διαφορετικά, θα μπορούσε κάποιος να μου πει τις δοσολογίες, γιατί όπως έχω πει πολλές φορές, η ασχολία μου ήταν πάντα σε κιχλίδες, οπότε από φυτεμένα δεν γνωρίζω πολλά. Διάβασα αρκετά για τη λίπανση, για τα συστατικά (micro - macro kai ιχνοστοιχεία) αλλά που θα τα βρω?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 03-10-16 στις 11:31 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λίπανση και ιχνοστοιχεία | Παπαδόπουλος Κώστας | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 01-04-09 13:43 |
λίπανση | sofianos7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 13-10-08 12:10 |
Λίπανση σε υπόστρωμα | basillis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-03-08 20:24 |
DIY CO2 & Λίπανση | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 01-07-07 01:21 |
Λίπανση... | puravlos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 29-06-07 13:20 |