|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια θα ηθελα την γνωμη σας...
ενα απο τα guppy που εχω (θυλικο) εχει κοκκινισει κατω απο το στομα και στα βραγχια... ξερει κανεις τι μπορει να ειναι??? ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
1ον: συμπληρωσε τη φορμα
2ον: μαλλον βακτηριακη μολυνση. (θεραπειες: esha2000, sera bactopur, με το πρωτο να το εχω δοκιμασει με καλα αποτελεσματα, το δευτερο ειναι πιο ισχυρο) 3ον: μπορει να ειναι απο κακη ποιοτητα νερου. Στάλθηκε από το Turbo-X_pi μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 240l
2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ:4 χρονια 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (ΑΡΡΩΣΤΟΥ) ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ: 1mhna 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 26-27 5. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ): 8 guppy 3sae 6. ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ):γαριδες red cherry 6-10 7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ):- 8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ: 1 9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ: πριν 6 μερες 10. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ:καθε μερα 11. ΦΙΛΤΡΟ : εξωτερικο 12. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ δεν κανω μετρησεις 1. ΝΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: pH: KH: GH: ΝΗ3 (αμμωνια): ΝΟ2(νιτρώδη): ΝΟ3(νιτρικά): 2. ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ: ΣΤΙΚΣ: Ηλεκτρονική: ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ 1. ΨΑΡΙ(Α) ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ: 2 αρσενκα 2. ΔΕΡΜΑ:φυσιολογικο 3. ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΨΑΡΙΟΥ:φυσιολογικη 4. ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ (πχ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ, ΧΡΩΜΑ):φυσολογικα 5. ΑΝΑΠΝΟΗ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΥΞΗΜΕΝΗ):φυσιολογικα 6. ΤΡΕΦΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΕΞΗ? :ναι 7. ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: 1 βδομαδα 8. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 1. ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ: κανενα 2. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 3. ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: 4. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: 5. ΧΡΗΣΗ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ? : 6. ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ: 7. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ? :οχι 2. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ? :οχι 3. ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: |
|
||||
|
||||
![]()
Μετρήσεις δεν μας έγραψες,
όπως και ποσότητα και συχνότητα αλλαγών. Να ξέρεις πως τα SAE δεν ταιριάζουν με ζωοτόκα, θέλουν διαφορετικές παραμέτρους
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μετρήσεις δεν κάνει. Το ενυδρείο λειτουργεί 4 χρόνια, αλλαγή νερού έκανε μια φορά και αυτή πριν 6 μέρες. Τι δεν βλέπεις ακριβώς? Πλάκα κάνω!!!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα μετα τη γεννα guppy | lexth | Ζωοτόκα | 3 | 21-09-16 16:27 |
Διατροφη guppy και νεαρα guppy | angello | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 08-12-11 16:31 |
προβλημα με ενα guppy. | penny | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 18-08-11 20:38 |
προβλημα με guppy | aaaooll | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 30-03-08 23:30 |
ΘΗΛΥΚΟ GUPPY, ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? | erling | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 14-12-07 10:30 |