|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, θέλω να φτιάξω ενα ενυδρείο με διαστάσεις 70*35*40 που θα γεμισω μεχρι το πολυ τα 80 λιτρα.
Η πρωτη ερώτηση ειναι αν εχει αγορασει κανεις τα τζαμια απο leroy και αν ειναι καλη λύση, επειδη το βρηκα οικονομικα εκει αλλα δεν ξερω αν ειναι καλη ποιοτητα η αν θα εχω προβληματα που θα τα φαω λιγο μονος μου με βρεγμενο γιαλοχαρτο. Πιανουν τα χερια μου γενικα αλλα απο ενυδρειο δεν εχω ξανακανει. Η δευτερη και πιο βασικη ερωτηση ειναι οτι δεν καταλαβαινω αν χρειαζονται μεταλικα στηριγματα γύρω γύρω στον πατο του ενυδρύου, η στο πλαι, η αν χρειάζονται στηριγματα άλλα γενικα.. Εχω σκοπο να βάλω μέσα κόντρες για να εχω το κεφαλι μου ησυχο αλλα αναρωτιεμαι γιατι στα ετοιμα βαζουν παντα περιμετρικα κατω στον πατω ενα πλαστικο/μεταλλικο πλαισιο, το βαζουν για λογους αισθητικης ή γιατι στηρίζει τα τζαμια του ενυδρειου επιπλεον; Ευχαριστω! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαύρο υπόστρωμα: σκέτο flourite sand? | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 18-06-11 09:29 |
Σούπερ σαλάτα ή Σουπερ σκέτο;;;;; | Crazy_Beaver | Tanganyika | 5 | 22-12-10 23:36 |
Ενυδρείο από μπετοφόρμ ή σκέτο γυαλί? | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 11-02-09 22:08 |
Κεφάλι κάτω? | a$wto$ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 30-11-04 15:19 |