|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας παιδιά
¶ρχισα και εγώ δειλά-δειλά να τοποθετώ ζωντανά φωτά μέσα στο ενυδρείο μου. Σαν αρχάριος που είμαι, το πρώτο που έβαλα είναι το java fern. Αγόρασα λοιπόν μια κυανοακρυλική gel και το κόλλησα πάνω στην πέτρα. Το πρόβλημα είναι ότι μετά από δύο βδομάδες άρχισε να ξεκολλάει από την πέτρα και το πρωί το βρήκα να αιωρείται από μία μικρή ρίζα. Φυσικά το έβγαλα και το ξανακόλλησα αλλά σίγουρα δεν είναι ο σωστός τρόπος αυτός. Δοκίμασα να το δέσω σε ψαρόνημα αλλά το οπτικό αποτέλεσμα είναι φρικτό. Πώς στο καλό δένεται τα φυτά σας στις πέτρες ? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δέσιμο Pellia moss | planetgeo7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 09-10-15 16:15 |
Το Microsorum Pteropus θέλει φύτεμα ή δέσιμο σε πέτρα; | kapsok | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 02-04-11 09:44 |
Δέσιμο Anubias σε ξύλο/πέτρα. | makis206 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 26-06-08 07:22 |
Δέσιμο φυτών. | snappys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 08-02-08 22:12 |
Δέσιμο Riccia | Τσιόνογλου Σταύρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 26-08-07 23:05 |