|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα μια ερώτηση για το ποιες πετρες ειναι μη ασβεστολιθικες και τις ονομασίες τους...
Σχιστολιθο που ψαχνω δεν ξερουν ποιος ειναι και μου δειχνουν διάφορα... εχει καποιο αλλο πιο συγκεκριμένο ονομα ή προέλευση??? Και εκτος απο λαβα ποιο αλλο πετρωμα μας κανει???
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Είχα πάει πριν μια βδομάδα στην Κηποτεχνική (εθνική οδό) και είχε. Για κάντους ένα τηλέφωνο. |
|
||||
|
||||
![]()
Οι απαντηση ειναι: "εχω πολλα ηδη σχιστολιθου πιο θελεις?"
Για αυτο ρωταω μηπως το ζητάω λαθος... Εχει κανενα τρικ?
|
|||
|
|||
![]()
Για πάρε και σε αυτούς.
http://xomatexniki.gr/%CE%B5%CE%BD%C...E%BC%CE%B1.php Μήπως σε ρωτάνε γιατί υπάρχουν και σε πλάκες ? αν επιμένουν, δες αυτό: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C...89%CE%BC%CE%B1 Αυτό που ψάχνεις εσύ (για Ν.Α βιοτοπικό) είναι ο "Γνεύσιος" σχιστόλιθος. |
|
||||
|
||||
![]()
Ένας σχιστόλιθος που κάνει είναι το slate. Κυκλοφορεί σε πλακάκια και έχει χρώμα γκρι/μαύρο.
¶λλες πέτρες που κάνουν είναι οι γρανίτες χωρίς πολλά μεταλλικά έγκλειστα και ο Βασάλτης τον οποίο και προτείνω
|
||||
|
||||
![]()
Αμα κανει η πετρα γνευσιου παει εχω βρει κιολας ειναι χρυσο- καφε χρωμα με ραβδώσεις αν δεν κανω λαθος??
Εχω ομως την εντύπωση οτι ειχα καπου δει οτι ειναι ακατάλληλη για ενυδρείο ή λαθος κανω???
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πέτρες κατάλληλες για ενυδρεία; | Hlio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-04-15 07:00 |
ζωντανές τροφές κατάλληλες για corydoras | noe | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 29-06-08 16:49 |
Κατάλληλες συνθήκες για ψάρια αναπαραγωγής | mongoose | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 01-08-05 09:41 |