|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας .
Έχω δει πολλά βίντεο και έχω διαβάσει πολλά άρθρα για την υπερχείλιση στο ενυδρείο αλλά θέλω την γνώμη σας. Από ότι κατάλαβα υπάρχουν 2 είδη υπερχείλισης , το ένα είναι να γίνει τρύπα στον πάτο του ενυδρείου και να περάσει από εκεί η σωλήνα της υπερχείλισης και ο άλλος είναι από το πλάι είτε με τρύπα στο πλαϊνό τζαμί είτε με ένα εξωτερικό κουτί από τζαμί το οποίο θα έχει στον πάτο την τρύπα για την σωλήνα. Μόλις τελείωσα το τοίχο του σπιτιού μου και επειδή έχω ρίξει σιναζι εκεί που θα πατήσει το ενυδρείο μου ,θέλω να μου πείτε ποιό είδος υπερχείλισης να διαλέξω για να ξέρω που θα κάνω την τρύπα στο ενυδρείο που θα φτιάξω και αντίστοιχα στο σιναζι. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υπερχείλιση | harris samos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 01-12-13 21:42 |
υπερχείλιση | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 05-05-11 18:40 |
Υπερχείλιση - Επιστροφή | nikosm1 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 03-11-09 22:53 |
Φ σωλήνας για υπερχείλιση ????????? | elboot | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 23-08-09 19:12 |
Υπερχείλιση - προβλημα η οχι? | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 26-07-05 14:16 |