|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σας!!!!
Θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Έχω ένα 60λιτρο ενυδρείο με 4 guppy 3 θηλυκά και 1 αρσενικό.Τα είχα αγοράσει μαζί από ένα pet shop και οι θηλυκές ήταν ήδη έγκυες. Σήμερα το πρωί που ξύπνησα βρήκα 7 μικρουλια να κολυμπάνε στο ενυδρείο. Και η ερώτηση είναι η εξής: Να τα αφήσω μέσα στο μεγάλο ενυδρείο ή να τα βάλω σε ένα 12λιτρο που έχω; Α! Και κάτι ακόμα. Τι να τα ταιζω; Έχω διαβάσει ότι υπάρχουν ειδικές τροφές για τα μωράκια όμως όταν πήγα σε ένα pet shop να ζητήσω είπε ότι δεν μου χρειάζεται και τελικά έφυγα χωρίς να πάρω τίποτα. Τι να κάνω; Εάν μπορείτε (και θέλετε) πείτε καμία καλή ιδέα. Ευχαριστώ!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
11 απώλειες σε guppy, τι πρέπει να κάνω τώρα; | stat | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 23-09-11 16:02 |
SOS γέννησε, τι κάνω ???? | kanonas | Ζωοτόκα | 2 | 26-12-10 22:46 |
ΣΟΣ! Γέννησε η μελανοταινία! Τώρα τι κάνω; | aquaman | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 21 | 03-10-09 19:48 |
Γέννησε το guppy μου | valantis | Ζωοτόκα | 1 | 11-05-09 17:17 |
Κάποιο ψάρι γέννησε. Τι να κάνω; | ψαρια και ψαρια | Ζωοτόκα | 10 | 19-12-06 22:27 |