|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ΕΠΕΙΔΗ έπεσε στα χέρια μου όχι κανα άλλο λόγω μιας και αντί να ανεβαίνω λίτρα εγώ κατεβαίνω δυστυχώς.
για την κόρη θα το κάνω τελος πάντων. λοιπόν το εν λόγω ειναι ενα aquael classic 40 25λιτρα 40χ25χ25 λαμπα e27 12watt. 25watt heater FANMINI FILTER 230 ΠΕΡΙΠΟΥ LT/H το λοιπόν. έχω ένα λίτρο stratum fluval. θα προσθεσω και μαύρο χαλίκι . θα μπει μέσα ή μια κοτρονα ή μια ριζα μοπανι που έχω. φυτα= ροτάλα μάλλον. heteranthera zosterifolia μάλλον και ludwigia μάλλον. θέλω να το φτίαξω με το κλάδεμα εν καιρό ψιλοζούγκλα αν έχετε καμιάπροταση για άλλα φυτα πείτε γιατι ο φωτισμός θα ειναι μετριοδυνατός / λιτρα. co2 = oxi δεν θα μπει. μονο εξελ. ΨΑΡΙΑ: ΛΕΩ 4 ENDLER ΑΡΣΕΝΙΚΑ μιας και δεν κάνουν ρυπους πολλούς. αργότερα καμια γαρίδα αμανο ή κοκκινη. ΘΈΛΩ ΓΝΩΜΕΣ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Με 25lt καθαρά τι;;; | kostas ate | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 16-09-13 22:17 |
Nano Reef 25lt | haf_k | Nano Reef | 21 | 05-10-11 01:08 |
DIY έπιπλο για ενυδρείο 25lt... | jimz | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 22-11-09 18:04 |
Κατασκευή 25lt? | DimmyF | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-06-05 01:31 |