|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τι νομίζετε οτι εχω ;
Στην μια φωτό ειναι με φλας και στην άλλη χωρης φλας |
|
||||
|
||||
![]()
Η δεύτερη
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθώς ήταν κι εμένα η μόνιμή μου απορία όταν προσπαθούσα να μετρήσω πεχα με υγρά τεστ, οποιασδήποτε εταιρίας...
Μέχρι που πήρα ένα ηλεκτρονικό πεχάμετρο από ebay και τουλάχιστον διαβάζω ένα νούμερο (χωρίς φυσικά να ξέρω πάλι κατά πόσο είναι ακριβές) Ο πιο σωστός φωτισμός βέβαια είναι αυτός του ήλιου λένε οι εταιρίες για να διαβάσεις τα χρώματα...
|
||||
|
||||
![]()
Τα tests τα κοιταζουμε παντα σε φως ημερας, φερνοντας το μπουκαλακι διπλα απο το χαρτακι για να συγκρινουμε τα χρωματα του. Με φωτογραφια σιγουρα χανει.
|
||||
|
||||
![]()
Απο την δευτερη φωτογραφια ΡΗ 7,5 'η 8 (σε φωτισα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με έσωσες φίλε μου και εγω αυτο πιστεύω 7.5 με 8 χαχαχα
------------------------- Με φως ημέρας δηλαδι βγαίνω και το κοιτάω στο μπαλκόνι ας πούμε ; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikolas79 : 28-01-16 στις 20:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μπορείς να μου στείλεις τον σύνδεσμο από το ebay?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά, κάτι τέτοιο είχα πάρει
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ για 7.5 το βλέπω..Αν και απο προσωπική εμπειρία και με τα api μια απο τα ιδια είχα..σε φως ημέρας αλλο μου φαινόταν οταν εβαζα το μπουκαλάκι αριστερά,άλλο δεξια και άλλο πάνω...
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=64018&page=2 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | kotsokk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 06-04-11 18:50 |
Βοήθεια! | spitogatos13 | Bettas | 9 | 17-08-10 18:54 |
Βοήθεια με pH | kapsok | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 12-02-10 18:36 |
βοήθεια !!! | Axairontas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 04-02-08 04:34 |
βοήθεια | guppies_2 | Ζωοτόκα | 30 | 29-01-07 21:28 |