|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
πως τρυπαμε το καπακι απο το μπουκαλι αναψυκτικου για τη δημιουργια co2,και τι μειγμα θα χρειαστω? θα φτιαξω μειγμα για 2 2λιτρα μπουκαλια...πιστευω να ειμαι οκ για 180 λιτρα ενυδρειο.......περιμενωωωωωωωωωωωω.....
|
|
||||
|
||||
![]()
κα δευτερη ερωτηση΄΄αν το σωληνακι το στειλω κοντα στην εξοδο του νερου του εσωτερικου φιλτρου,θα εχω προβλημα?,το λεω γιατι το εσωτερικο μου φιλτρο,δεν εχει παροχη για αερα......
|
|
|||
|
|||
![]()
Τρούπα με τρυπάνι για να γίνει ομοιόμορφη και να στεγανοποιήσει καλά ώστε να μη χάνεις όλο τα παραγώμενο CΟ2 και αν βάλεις το σωληνάκι έτσι χύμα χωρίς κάποια συσκευή διάχυσης δε θα πετύχεις τίποτα. Πρέπει να σκεφτείς, να φτιάξεις, ή να πάρεις κάτι...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι το optimat δεν είναι για τόσο μεγάλη ποσότητα διοξειδίου που παράγει η μπουκάλα μας.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω πως είναι το tetra-thing που λες, αλλά σε φυτεμένο και κυρίως με παροχή CO2, δεν θέλουμε την ανατάραξη.
Θα πηγαίνει χαμένο το CO2 και δεν είναι και πολύ με τέτοιες κατασκευές. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επεξεργασια ξυλου για καπακι | steady | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 05-02-07 23:33 |
Diy Καπακι Ενυδρειου | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 08-09-05 11:01 |
ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΜΑΖΙ ? | pficrx | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 12-03-05 21:42 |
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | Anonymous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 02-02-05 13:03 |
DIY καπακι ενυδρειου. | Mitsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 15-11-04 17:37 |