|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολους!!!Ειμαι αρχαρια και προσπαθω να σχεδιασω με προσοχη το πρωτο μου ενυδρειο,εδω θα ηθελα και τις συμβουλες των πιο εμπειρων...Σκεφτομαι λοιπον σε 150 λιτρα 2-3 gourami Pearl,2 cory γατοψαρα ,7 αρλεκινους και 10 νεον τετρα σε συνθηκες
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο στησιμο στο ενυδρειο με τις synergos | fantomas | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 1 | 02-12-14 14:53 |
Στησιμο Ενυδρειο με φυτα | Gigas78 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 16-11-13 14:50 |
Αρχαρια... ερωτησεις για το νεο μου ενυδρειο... | penelope6 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 28-02-11 16:16 |
ενυδρειο 300 στησιμο | pyros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 08-11-09 00:18 |
ενυδρειο κολονα με καρχαρια στην Αθηνα! | kwstas_original | Παραλία - Beach Bar | 29 | 08-03-09 11:19 |