|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ταξιδι συνεχιζει απο εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=78266 οι praecox δυστηχως αποδεκατιστηκαν εκτος απο δυο αρσενικες και τα μικρα που ειχα μεγαλωσει , παρασυροντας και τα νεοτερα γετρουδακια ,τα πρωτα γετρουδακια σιγα σιγα εφευγαν απο γηρατειά εκτος απο ενα καμπουρη μαθουσαλα που θελει και ερωτες
![]() Το μονο που εχει αλλαξει εκτος απο φυτα ειναι η φιλτρανση που αναβαθμιστηκε με ενα jbl e901 και πλεον τα υπεροχα επισης pseudomugil signifier και βλεπουμε ![]() Ακολουθουν φωτοχαλια και σιγα σιγα ελπιζω σε καλυτερες γιατι αν νομιζα οτι τα γετρουδια ηταν γρηγορα ημουν πολυ γελασμενος ![]() ![]() Τα αγορακια ![]() ![]() ![]() ![]() και ενα απ τα κοριτσακια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρηστο ποιο ειναι το μυστικο για να γινει και μενα ετσι η πιστια? Ωραιο το ενυδρειο και ελπιζω συντομα να αποκτησει και αλλους πρωταγωνιστες!
|
||||
|
||||
![]()
signifier ??
![]() ερχονται κι αυτα? ![]() ![]() πολυ ομορφα Χρηστο, να σου ζησουν!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο και τα δε ψαρακια απιστευτο χρωμα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
@All Σας ευχαριστω πολυ!
Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
![]() Τα καμαρια σου τι κανουν? Ακομα σκεψου προσαρμοζονται δεν εχουν βγαλει ολη την ενταση στα χρωματα τους.Και τα δικα σου δε πανε πισω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα το πρωι με μεγαλη μου χαρα ειδα τα signifakia να ζευγαρωνουν αλλα ή τα ψαρια που πηρα ειναι παλαβα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Χρηστο!
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου tsoui! Ωραια πραματα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο tsoui breeder!!!
![]() Υ.Γ δυστυχως τα καμαρια μου αναγκαστηκα να τα αποχωριστω, για πολλους και διαφορους λογους .. |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω σας ευχαριστω ολους
![]() Γιαννη ευχομαι οτι συμβαινει να φτιαξει γρηγορα Λοιπον απο οτι διαβασα ειναι φυσιολογικο αφηνουν και στο υποστρωμα τελικα αυγα αλλα και στα φυτα εκει τα τσακωσα ![]() και εδω οι κλασικες αψιμαχιες τους ------------------------- :Σημερα ανακαλυψα και το πρωτο αυγο ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsoui : 08-12-15 στις 22:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μεταφερθηκε σε γεννηστρα !
|
||||
|
||||
![]()
Σας ζηλευω
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερά τα ψαράκια δεν τα ειχα δει, και ειναι σίγουρα τυχερά που έπεσαν σε τετοιο ενυδρειο
![]() Με την πίστια μπορεί να ευδοκιμήσει αλλο φυτο; Παντα ειχα απορία αν περναει καθόλου φως; Με πέρνει σε φυτεμενο με γρασίδι να βαλω ενα δυο κομμάτια;
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα!!
Γενικα ειναι δυσκολο στην αριστερη πλευρα σκεψου που κραταω τον κυριο ογκο απ τα pistia απο κατω ακριβως ειναι δυο ξυλα και δε φαινεται τιποτα στην φωτο σχεδον μηδενικο φως συγκριτικα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι, άστα λίγο ακόμα..
![]() (τα ίδια μου έλεγες για τη λευκοκεφάλα..)
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() κανε και κανενα update |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ οποτε τα ξεχνάω ,απλα ελεγα για ενα δυο για ατμόσφαιρα
αλλα εχω δύσκολα φυτα γενικα ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
της Ωκεανιας γινεται.Που να μπουν και οι Αυτοκρατορες!
|
||||
|
||||
![]()
Ποτε θα ρθεις και εσυ πληρως απο εδω μερια?Καθομαι σε αναμενα καρβουνα
![]() Στεφανε μηπως εχεις κανα κολπο μιας και εισαι μποστανας πως να πηξω την γενηστρα στην αλγη για να ξεκινησω προετοιμασια? |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε φως δυνατο 12 ωρες φωτοπεριοδο.
Τα γερτουδια Χρηστο δε μπορω να πω οτι με κερδισαν. Βγηκαν ασθενικα και δε ζουνε πολυ.Ισως να ηταν η φουρνια που πηρα. Τα goby ειναι τα αγαπημενα μου απο την ηπειρο. Οι αυτοκρατορες μου αρεσουν αλλα με χαλαει που δεν αναπαραγωνται.
|
||||
|
||||
![]()
Οκ θα το σεταρω στις 12 ωρες thanks!
Γενικα εχεις δικιο σε αυτο το κομματι ειναι λιγο τυχη τα δικα μου ξεπερασαν τα περισσοτερα το προσδοκιμο. Για τους αυτοκρατορες να δουμε μπας και ανατραπει αυτο,θα αρχισω με ορθοδοξους τροπους και μετα αν ολα πανε καλα και ζευγαρωνουν θα παιξω ανορθοδοξα και οτι κατσει. |
|
||||
|
||||
![]()
Και ναι εφτασαν οι αυτοκρατορες
![]() ![]() Εχουν μπει στο ενυδρειο απο οτι ειδα με επιτυχια Να ευχαριστησω ξανα τον Στεφανο (sarpijk) αν πετυχω κατι, ενα ζευγαρι εχει το ονομα σου ![]() Και ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Γιωργο (petcumulus) και για την αγγαρεια να μου τα στειλει κυριακατικα για να ειναι σιγουρος οτι δε θα υπαρξει θεμα με τα μπλοκα και τα λοιπα και για εναν αλλο προσωπικο λογο που αυτος γνωριζει. Απο συσκευασια η λεξη αψογη ειναι μικρη. |
|
||||
|
||||
![]()
Περιμενω παρουσιαση μολις εγκλιματιστουν με το καλο! Ειδα τον αρσενικο στο μαγαζι το Σαββατο και ζηλεψα!
|
||||
|
||||
![]()
Καλες προσαρμογές
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παρακολουθώ με αγωνία
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια
![]() Μεχρι χθες ειχα ρεκορ 4 μερες με ζωντανους γονους σημερα εξαφανισμενοι. Εντωμεταξυ παλι βρηκα αυγα πριν απο λιγο ο αρσενικος δεν τις αφηνει σε χλωρο κλαρι ![]() Το κακο ειναι οτι δε μπορω να ξερω αν τα χανω απ την πεινα μιας και για να φανε πρεπει να κουτουλησουν κυριολεκτικα πανω του μεχρι την τεταρτη μερα απλα πανε πανω κατω ή ειναι η αλατοτητα δοκιμαζω παλι στο ιδιο μοτιβο μηπως βρω κατι να φανε αυτη τη φορα και την επομενη στην τεταρτη μερα θα προσθεσω αλατι μηπως ειναι αυτο βλεπουμε.... |
|
||||
|
||||
![]()
Θα την βρεις εσυ την ακρη...
Διαβασες τπτ, βρηκες καμια επιπλεον πληροφορια; Υφαλμυρο θελουν; Κανεις μετρησεις αλατοτητας; βαζεις θαλασσινο αλατι η απλο; |
|
||||
|
||||
![]()
Απο πληροφοριες οτι υπαρχει τα εχω διαβασει (θελω να πιστευω) αλλα κανεις στην ουσια δε ξερει τιποτα χειροπιαστο,φαντασου βρηκα μεχρι και μια ερευνα οτι πρεπει κανονικα να καταταχθουν στις ρεγγες αντε βγαλε συμπερασμα....
Την πρωτη φορα ειχα βαλει αλατι της api ,αλατοτητα δε μετραω ετσι και αλλιως κανεις δε ξερει τιποτα χαχα Το πιο δυσκολο στην ολη υποθεση ειναι οτι καθε φορα δε μπορεις να βγαλεις συμπερασμα τι φταιει απλα υποθετεις και αποκλειεις με την επαναληψη τρελα ζορια Μακαρι να τη βρω βρε Γιαννη αλλα εδω δε τα καταφεραν αλλοι και αλλοι τουλαχιστον να προσπαθησω αλλιως την επομενη φορα θα τους ριξω Epsom salt ![]() ------------------------- Και ενα βιντεακι μερα που ειναι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsoui : 14-02-16 στις 15:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Blue eyes haven | tsoui | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 55 | 08-05-15 21:54 |
Red Cherry haven cube | kifinas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 22-03-11 23:56 |
For your eyes only | White Diamond | Δίσκοι | 6 | 12-07-10 09:35 |
Guppakia με red eyes tetra ?? | GERR | Ζωοτόκα | 1 | 01-05-08 13:30 |
Ασ8ενεια σε Red eyes ? | dpan | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 21-06-03 18:26 |