|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
με μεγαλη μου χαρα σας παρουσιαζω το ενυδρειο μου
![]() ![]() Διαστάσεις: Όγκος:60L Κατηγορία:HAILEA Φυτά:κερατοφυλλο,anubias,egeria densa,java fern,valseria,echinodorus bleheri hgrophila polysperma,cryptocorine Ψάρια / ¶λλα είδη:12 cardinal tetra,1 betta splenders Διακοσμητικά υλικά: (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Φωτισμός:χαμηλος (ο,4/l) Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Φιλτράρισμα:sera fil/120 Θερμοστάτης:sera 50 watt Λίπανση:φλουριση εψηελ,φλοθριση Παροχή CO2:- pH:6.6 Γενική σκληρότητα (GH):7 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):4 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5 Αλλαγές νερού:20-25% εβδομαδιαια Θερμοκρασία:25 βαθμοι ¶λλες πληροφορίες:το ενυδρειο ειναι στυμενο εδω και 7 χρονια εχουν περασει διαφορα ειδη ψαριων (γκαπακια,πλατυ) Φωτογραφία: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου! | panmaroy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 20-04-11 18:13 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου!!! | billyss | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 05-02-11 09:27 |
Παρουσιαση ενυδρειου | iliastsi | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 33 | 03-05-09 22:06 |