|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
Θα ήθελα τις γνώμες σας, τις εμπειρίες σας και τις εντυπώσεις σας για την επιλογή φόντου ενός κοινωνικού (ή και φυτεμένου ή και ριφ) ενυδρείου. Τι κερδίζουμε σε βάθος ή φωτισμό, τι χρώμα και γιατί ο καθένας προτιμά, αν παίζει ρόλο αν είναι φυτεμένο ή όχι και ίσως και οι διαστάσεις ενός ενυδρείου αν παίζουν ρόλο. Αν το φόντο ενοχλεί τα ψάρια και ποιά είδη φόντου υπάρχουν. Εγώ έχω δει μαύρο ή μπλε χαρτόνι ή με εικόνα φυτών απάνω. Εχω τύχει με φόντο καθρέπτη ή και κανένα ή ακόμα και ψεύτικο τοίχο! Θεωρώ ότι η επιλογή φόντου ανήκει στην κατηγορία του aquascaping για την γενικότερη αισθητική (πιστεύω ότι μπορεί να αναδείξει ή όχι το τοπίο του ενυδρείου μας), αν κάνω λάθος ας αλλάξει ο μοντεράτορ την θέση του ![]() Κωνσταντίνα
|
||||
|
||||
![]()
θα ηθελα να πω κοκκινο
![]() ![]() το μαυρο λοιπον ειναι αυτο που εχει τις καλυτερες <αποδοσεις>. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το μαύρο δινει βάθος. Σε μεγαλύτερα ενυδρεία ενα background πχ με πέτρες δεν δείχνει επισης άσχημα. Σημασία έχει να μην υπάρχουν χτυπητά χρώματα στο background γιατι τοτε φαίνεται πως ειναι ψευτικο.
Υπαρχουν επίσης και ανάγλυφα background, είτε έτοιμα αλλά και σε diy. Κατι έχει ο τσαμης νομίζω. Οσο για το κοκκινο του γαυρου... Νοου κομεντς. |
|
||||
|
||||
![]()
Μαυρο χρησιμοποιω και εγω και εχει καλα αποτελεσματα....Για την ακριβεια κολλαω μια μαυρη σακκουλα σκουπιδιων απο την εξω μερια και γινεται τσιλικο....
ΑΑΑΑΑ τωρα που ειπα σκουπιδια μου ηρθε στο μυαλλο και το κοκκινο. Αν βαλεις κοκκινο φοντο βαλε και ενα μεγαλο ΤΡΙΑ, του ταιριαζει.......Αντε παλι δεν θα βαλετε τα μακρυμανικα........ |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ είχα παλιά στο πίσω μέρος μπλέ φόντο και μετά είχα βάλει αυτό που πουλάνε στα μαγαζιά με φωτογραφία φυτών, σαν το μαυρο φόντο δεν υπάρχει, τα ενυδρεία μου που είναι φυτεμένα έδειξαν τελείως διαφορετικά έτσι και ψηφίζω και εγώ μαύρο φόντο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαύρο, είναι ότι καλύτερο από εντύπωση βάθους και αντίθεσης και δεν έχεις και .......αισθητικά προβλήματα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|