|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα, έχω ένα ενυδρείο 180 λίτρα με 2 χαρεμακια guppy και θέλω να βάλω μερικά πιο μεγάλα ψάρια θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα
------------------------- Μπορείτε να μου προτείνετε μερικά ψάρια παρακαλώ ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Axilleaslekkas : 20-09-15 στις 00:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οι ξιφοφοροι ειναι μια επιλογη.
|
|||
|
|||
![]()
επισης platy ή molly με τα δευτερα να ειναι λιγο μεγαλυτερα στο τελικο μεγεθος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνα πιο μεγάλο δεν γίνεται να βάλω έτσι ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό 180 lt | Stefanos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 01-03-15 22:15 |
Κοινωνικό 2 | leandros69 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 40 | 30-08-14 09:39 |
Διατροφη guppy και νεαρα guppy | angello | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 08-12-11 16:31 |
Κοινωνικό... | johnjohn21 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 31-01-11 12:50 |
νέο κοινωνικό | mitsos1975 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 14-10-10 12:45 |