|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ας κανω κι εγω μια χαζη ερωτηση
![]() παρατηρω το μεγαλωμα των χαπς που εχω και εχω μια απορια..βλεπω οτι εχουν πολυ αργη αναπτυξη..θελω να πω οτι στα 2 χρονια τωρα δεν θα επρεπε να εχουν τελικο μεγεθος?θεωρητικα ποσο χρονο χρειαζεται να αναπτυχθει πληρως ενα ψαρι? τα ταισματα μου ειναι 2 φορες τη μερα με ποικοιλια τροφων που καταναλωνεται σε δευτερολεπτα και οι αλλαγες νερου εβδομαδιαιως.. χρειαζεται κατι παραπανω οπως πιο πολλα ταισματα και αλλαγες νερου?πρεπει να προσθεσω στη διατροφη τους κατεψυγμενα οπως γαριδες??το φοβαμαι να πω την αληθεια..υπαρχει καποιος συγκεκριμενος τροπος? μονο το βενουστους καταφερε τα 20 εκατοστα στα 2 χρονια.. το fryeri πχ ειναι στα 10 εκατοστα κολλημενο εδω και σχεδον 2 χρονια.. μην ακουσω κραξιμο ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Co2 2ος τροπος.... | ispyii | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 243 | 29-01-17 17:03 |
Εχω προβλημα με το ενυδρειο μου λογω μεγεθους υπαρχει καποια λυση?? | ntak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 21-03-11 17:25 |