|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα,
Θελω να φτιαξω ενα εξωτερικο φιλτρο και εχω ορισμενες αποριες σχετικα με την κατασκευη. Καταρχην πηρα την δεξαμενη (35λιτρα) τετραγωνη και αντλια sicce 2400l/h, Σκεφτομαι να βαλω μεσα ελαφροπετρα και μακαρονι. Ξεκινανε οι ερωτησεις: Η εισαγωγη νερου στο φιλτρο θα γινεται απο χαμηλα, θα αφησω ενα μικρο κενο, και μετα θα ξεκινανε τα υλικα; Καθε δυχτακι υλικων θα πρεπει να ειναι χωρισμενο με διατρητη σχαρα; Η εξοδος νερου θα γινεται απο πανω αφου, τοποθετηθει εξωτερικα του φιλτρου η αντλια. Εχω ακουσει για βαλβιδα εκτονωσης. Τι ακριβως ειναι και που την τοποθετω; Αν δεν βαλω θα εχω καποιο προβλημα; Η δεξαμενη ειναι με βιδωτο καπακι και σφραγιζει αεροστεγως... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για μικρο εξωτερικο φιλτρο | Apollwnas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 12-07-14 08:43 |
ερωτηση για εξωτερικο φιλτρο. | thanos33 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 47 | 14-04-14 21:56 |
co2 και εξωτερικο φιλτρο..ερωτηση | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-11-11 16:13 |
Ερωτηση για εξωτερικο Φιλτρο | gmavro | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 30-09-09 20:55 |
ΦΙΛΤΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ | ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 02-06-04 01:29 |