|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το στήσιμο ειναι για τον διαγωνισμο της Ρωσίας...
Μιας και ητανε στους ορους του διαγωνισμου , οσοι παρουν ενυδρειάκια dennerle πρεπει να τα στησουν για το διαγωνισμό.. Οποτε στηνω-ξεστηνω και βάζω γαρίδες τις crs. ![]() Σιγα σιγα αρχισα να φτιαχνω το hardscape. Το υπόστρωμα το ειχα ,ειναι λιγο προβληματικο ανεβαζει τις σκληρότητες. Πετρες βουνου, και ξυλα απο ελιά.... Απο φυτα μοςς, και γρασιδακια. Σαν φωτο - εμπνευσης ειχα βρει αυτη.... : ) ![]() Και ξεκιναμε σιγα σιγα το στησιμο... ![]() Τα ξυλαρακια ειναι προχειρα, θέλει να βρω πιο χοντρα για εμπρος... ![]() Και κάπως ετσι θα βγει περιπου το τελικό... ![]() Σας ακουω , γνωμες και παρατηρήσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Νικολα το πηγαινεις πολυ παραπερα απο ολες τις αλλες σου προσπαθειες, κατα τη γνωμη μου. Θα γινει το κατι αλλο!
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα περιμενα κατι λιγοτερο απο εσενα φιλε αστερι θα το κανεις !!αντε και στη νικη
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα ξεκινας..Και νομιζω περισσοτερο στο πνευμα του διαγωνισμου απ την αλλη φορα..
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο δεν μου αρέσουν τα πολλά παρακλάδια που έχουν τα κλαδάκια. Απέχει πολύ από την τελική φάση βέβαια.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή ιδέα.Εγώ αυτό που θα έκανα θα ήταν,τα πίσω κλαδιά να τα έβαζα να σβήνουν προς την μέση του ενυδρείου ετσι ώστε να δίνει βάθος.Κατά τα αλλα περίφημα.Καλή επιτυχία από καρδιάς.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης θα δοθεί καλύτερα η αίσθηση του βάθους μόλις βάλεις πιο χοντρά κλαδιά μπροστά, όπως είπες. Καλή επιτυχία κι από μένα!
|
||||
|
||||
![]()
Απίθανη ιδέα και είμαι σίγουρος για το εκπληκτικό αποτέλεσμα!!!!
Νίκο θα συμφωνήσω με τα παιδια για τα κλαδάκια προς τα πίσω και ίσως θα σου πρότεινα πίσω στο τζάμι να το σηκώσεις ακόμα λίγο με κανα 2-3 πετρούλες.... Καλή συνέχει και πολλά μπράβο!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καλύτερο ετσι !!!!! και η πρώτη φωτογραφία υπόσχεται πολλα !!!! μπράβο !!!
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλύτερο τώρα.
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου αυτό δεν θα είναι ενυδρείο, αλλά πίνακας ζωγραφικής.
Καλή επιτυχία
|
||||
|
||||
![]()
Νικο προχωρα πολυ ωραιο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ζωγραφιά!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα παμε...
|
|||
|
|||
![]()
πραγματικά χάρμα οφθαλμών!!!!!
![]() πολλά μπράβο και από εμένα!!! να ρωτήσω ρε παιδιά,τι είδους μος-γρασίδι θέλει για να γίνει σαν το πρώτο aquascape ? |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σου εύχομαι ολόψυχα το αποτέλεσμα να ξεπεράσει ακόμα και αυτόν τον εξαιρετικό σχεδιασμό σου!
|
|
||||
|
||||
![]()
!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Προχώρα δυνατά!
|
||||
|
||||
![]()
μας εχεις αρρωστήσει..!! τα καλυτερα ευχομαι...ανυπομονώ να το δώ να φουντώνει
|
|
||||
|
||||
![]()
Εύχομαι και εγώ τα καλύτερα.!!
Είμαι σίγουρος τοι το αποτέλεσμα θα μας εκπλήξει όλους. |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο με emersed ξεκινάς???
Τα ξύλα τα έκοψες από ελιά και τα έβαλες κατευθείαν μέσα??? Γίνετε θαύμα!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι θα δουμε παλι...
θα χαζεψουμε ![]() κουκλι θα γινει.απο οσα εχεις στησει μεχρι τωρα (που ειναι ολα κουκλια)μου φαινεται το πιο ομορφο. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο καλησπέρα.
Έχοντας δεί και άλλες δουλειές σου,είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι και εδώ πολύ καλό. Προσωπικά,από άποψη προοπτικής και φυσικότητας των κορμών,θα δοκίμαζα ίσως κάποια μικρή αλλαγή στην θέση των ξύλων.Οι 2 μπροστινοί κορμοί,έχουν την ίδια κλίση,με την γωνία πρός το εσωτερικό του ενυδρείου,δημιουργώντας έτσι κλείσιμο στο μπροστά μέρος.Ίσως κάποια μικρή αλλαγή στην γωνία τοποθέτησης να έδειχνε πιο ωραία οπτικά.Επίσης,όλοι οι υπόλοιποι κορμοί είναι ίσιοι.Μήπως θα χρειαζόταν και 1-2 πιο στραβούς,για πιό φυσικό αποτέλεσμα? Καλή επιτυχία σου εύχομαι. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πωωπωωωωω
![]() ![]() Πανεμορφο |
|
||||
|
||||
![]()
Για βγάλε και καμιά φώτο από πλάγια, πιστεύω θα είναι πιο φυσικό το αποτέλεσμα
|
|||
|
|||
![]()
Τα οριζόντια κλαδιά στους μπροστινούς κορμούς είναι φυσικά,ή τα "σφήνωσες" εσύ επάνω τους,και αν ναί,με τι τρόπο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΡΙΖΑΣ tree look...! | platy | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 5 | 14-12-11 20:09 |
MOUNTAIN ROCK SHRIMP | ilias510 | Όλες οι άλλες γαρίδες | 6 | 30-08-10 21:48 |
Τα White Cloud Mountain Minnow για λιμνη? | MIXALIS CYPRUS | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 30-03-10 13:53 |
Mountain lake | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 22 | 30-09-09 16:52 |