|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το 350 αρι μου με Andinoacara rivulatus (Gold Saum)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρια ειναι πανεμορφα.Θα ηθελα ομως περισοτερα λιτρα δεδομενου οτι μιλαμε για ενα τσαμπουκοψαρο που φτανει μεχρι κ τους 30 ποντους.Επισης καλο θα ηταν να βγαλεις μερικες πετρες(σε κανενα τσαμπουκα αποτελουν κυνδινο τραυματισμου) κ να τις αντικαταστησεις με ξυλα.Ποσο καιρο τα εχεις?φαινονται αρκετα εξοικιομενα με την παρουσια σου.δωσε μερικες πληροφοριες για το ενυδρειο(συνθηκες,διαστασεις κτλ)
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου... απλα να σε ενημερωσω οτι πρεπει να βαλεις αγγελιες για μωρα απο τωρα....
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πανέμορφο !!!!
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
παιδια εχω παρα πολλα μωρα , τα ψαρια τα εχω απο το ιανουαριο το ph ειναι 7.8
θερμοκρασια 20-24 , θελω να φιαξω μερικα ξυλα να τα βαλω αλλα δεν εχω και τοσο χρονο αυτη τη περιοδο σιγα σιγα θα μπουν κα ιαυτα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bye bye gold saum+acara | jimfytakis | Malawi | 1 | 20-05-07 20:10 |
Aequidens Rivulatus (Gold saum) & Jack dempsey show *load warning* | chriskousis | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 1 | 24-08-06 17:31 |
gold saum aka "fake" Green Terror | chriskousis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 14-02-06 15:17 |
Gold Saum - fake green terror * LOAD WARNING | chriskousis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 11-09-05 19:07 |