|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Συνχομπίστες όσο και αν έψαξα στην tropica δεν έβγαλα άκρη. Ας με βοηθήσει κάποιος.
|
|||
|
|||
![]()
ΕΙΚΟΝΑ 003 BACOPA MONIERI
EIKONA 002 ΔΡΑΚΑΙΝΑ (ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ) ΣΑΠΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ |
|
|||
|
|||
![]()
Και η εικονα 1 δρακαινα ειναι και οπως ειπωθηκε δεν κανει για ενυδρεια γιατι σαπιζει. Ειναι φυτο γλαστρας και θελει πολυ νερο
|
|
|||
|
|||
![]()
Εικονα 000 Hygrophila corumbosa, μια χαρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
To 001 kai to 002 μπορεις να το βαλεις σε γλαστρα και να γινουν ετσι!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ όλους,
τις δράκαινες τις έβγαλα για να τις βάλω σε γλάστρα!!!! Υπάρχει περίπτωση στον φίλο μου που έχει ανθοπωλείο να βρώ τίποτα για ενυδρείο???? ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπααααα εδώ δεν έχουν τα μαγαζιά με τα ενυδρεία θα έχουν τα ανθοπωλεία ? LOL
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aν η δράκαινα έχει μείνει καιρό στο νερό,μην την εκθέσεις απότομα σε συνθήκες ξηρής ατμόσφαιρας γιατί θα τα παίξει
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|