|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους,
παρότι νέος μπήκα κατευθείαν στα βαθειά.Μετο από ένα ρίο 400 που χάρισε έ νας φίλος, μιας που μετακομίζω αποφάσισα να πάρω το μεγάλο anubias 1800 απ το pet city.Θέλω να το έχω αρκετά φυτεμένο με ρίζες πέτρες και τα συναφή.Από ψάρια έχω κυρίως τέτρα κοπαδάκια των 10 ατόμων .Έχω ήδη από εξοπλισμό μπουκαλα co2 βρήκα controler και ένα μεγάλο φίλτρο από ένα παλικάρι του φόρουμ και μου λοιπουν ακόμα ηλεκτροβάνα και ηλεκτροβαλβίδα και κάτι ψιλολόγια. Ερωτήσεις λοιπον..... 1)Τι υπόστρωμα βάζω? 2) Μπορώ να βάλω από πάνω άμμο?αξίζει? Έχει ταλαιπορία μετά με το καθάρισμα? Βρομίζει γρήγορα? 3)Αν όχι άμμο τότε τι? 4) να μπλέξω διάφορα υποστρώματα?κατι σκόνες που έχω δει σε βιντεάκια τι είναι? Βάζω και τέτοια? 5) μπορώ να αξιοποιήσω το υπάρχον ενυδρείο που δουλεύει από άποψη βιολογίας κτλ. και ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθίσω? Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά διαβάζω διάφορες απόψεις και έχω μπερδευτεί πάρα πολύ......... ευχαριστώ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούργιος με πάρα πολλές απορίες !! | gkontos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 18-12-12 00:33 |
πολλές απορίες!!!!!!!!! | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 29-10-12 18:45 |
Απορίες πολλές... | puntomad | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 30 | 15-10-11 19:57 |
Απορίες για στήσιμο ενυδρείου | Chief | Αρχάριοι γλυκού νερού | 55 | 30-12-10 23:57 |
Απορίες για στήσιμο ενυδρείου για κιχλίδες | Costa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 10-12-09 17:07 |