|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα.
είμαι κάτοχος ενός rio 180 τρέχει περίπου 1 χρόνο και κάτι. έχω μέσα 10 demasoni και 6 lapido το ένα αρσενικό lapido έχει αλλάξει τελείως χρώμα αν θα μπορέσω σήμερα θα σας ανεβάσω και photo. έχει χάση τελείως το κίτρινο και έχει γίνει σχεδόν ολόκληρο μπλε. Λόγο αυτής τις συμπεριφοράς σκέφτηκα να χωρίσω τα ψάρια και να βάλω σε ένα άλλο αντίστοιχα ξεχωριστά τα 2 είδη. ερώτηση οφείλεται σε τι η αλλαγή χρώματος? 1. Στο ότι τρώει το περισσότερο ξύλο? 2. λόγο τροφής? 3. λόγο υπερπληθυσμού? Έψαξα στο net και βρήκα μια σχεδόν ίδια photo με το δικό μου. http://i953.photobucket.com/albums/a...ichlids110.jpg |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή χρώματος neolamprologus-Τι φταίει??? | pagos4 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 03-09-11 15:27 |
Αλλαγή χρώματος..αρρώστεια; | lenia | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 3 | 16-06-11 14:42 |
Αλλαγή χρώματος...τι μπορεί να φταίει?!?!? + extra probs | sofia | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 12 | 20-08-07 09:46 |
Aλλαγή χρώματος και συμπεριφοράς | 3leon | Malawi | 6 | 14-10-05 00:41 |
Αλλαγή χρώματος δίσκου | johnny98130 | Δίσκοι | 6 | 23-10-03 20:05 |