|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
έχω τη βάση των φοτο 100μ*42π*62υ
πρόκειται να πάρω μια γυάλα από φιλαράκι 71*47*50. το θέμα μου είναι: i) θα σηκώσει η βάση την νέα γυάλα η θα γίνει κάνα μπάχαλο και έχω και pc στα 2m αν όχι μπορώ να κάνω κάτι να δυναμώσω το έπιπλο πχ να βάλω 2-3 τάβλες όρθιες ακόμα μπρος-πίσω? η πάμε για άλλη βάση? να σημειώσω ότι τώρα πάνω κάθεται μια γυάλα 90l καθαρά και η νέα είναι κατά 40-50l πιο βαριά και έχει 10αρια τζαμια γενικά βαριά κατασκευή ii) η καινούργια γυάλα έχει μεγαλύτερο πλάτος(5cm)από το έπιπλο(ο θεός να το κάνει) θα βγαίνει δηλαδή από 2,5 cm σε κάθε πλευρά(μπρς-πίσω) αν μπει κέντρο ή 5cm από πίσω αν μπει ακριβώς μπροστά.αυτό διορθώνεται αν κόψω ένα ξύλο όσο ο πάτος του ενυδρείο και το βάλω ανάμεσα από βάση γυάλα? αν ναι αφήνω 2.5cm μπρός-πίσω 5cm πίσω η δεν παίζει θέμα? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή βάσης για μελλοντικό ενυδρείο | tsiou9 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 09-09-12 00:27 |
Το μεγαλύτερο κυλινδρικό ενυδρείο του κόσμου! | africano | Ιστοσελίδες στο Internet | 6 | 27-12-10 00:22 |
Ενυδρείο μεγαλύτερο της βάσης | amorealex | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 04-03-09 11:35 |