|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα βλέποντας το ενυδρείο από κοντά είδα ένα μικρό να κινείται μέσα στο 30λιτρο ενυδρείο!!! Εχει φουσκωμένη κοιλιά, αλλά τι να το κάνω?? ΜΕ το φίλτρο δεν θα το ρουφήξει??
|
|
||||
|
||||
![]()
Filter wool στην εισοδο βαλε. Απο μεσα εννοειται.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία το έκανα αυτό....
Τώρα, παίρνω και βάζω αρτέμια για αύριο το βράδυ να είναι έτοιμη... Δες τι με περίμενε!! Δεντο πίστευα είναι η αλήθεια!! Τελικά βρήκα 4 και όλο βρίσκω!!!!!! ![]() ![]() ![]() ------------------------- Τι να ετοιμάσω?? Αρτέμια?? Δεν έχω σόδα και το phείναι χαμηλό!!! ΘΑ βγει αν την βάλω έτσι????Μέσα στο ενυδρείο αφού είναι φυτεμμένο δεν θα έχει infusoria?? Εχω πολύ μοςς... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη piranha friend : 12-11-13 στις 23:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δε χρειαζετε σοδα...
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ta/artemia.htm Filter wool ειναι σιγουρο οτι δε θα σου το ρουφηξει το φιλτρο?Καλυτερα ντυσε με ενα λεπτο καλτσον-διχτυ εξωτερικα την εισαγωγη του φιλτρου σου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι φίλε μου δεν θα τα ρουφήξει...
Το έκανα έτσι ώστε να προστατευθούν από τη ροή! Εβαλα σήμερα το πρωί και την αρτέμια ο[ως πρέπει και τώρα περιμένω για τους πρώτουςναυπίλους.. Εντομεταξύ αυγά συνεχίζουν να σπάνε! Δεν ξέρω πόσα είναι εκεί αλλά είδα τα μεγαλύτερα να κυνηγάνε τα μικρότερα!! Ευτυχώς είναι πυκνοφυτεμμένο και έβαλα όλη την μοςς εκεί... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είπες τι ψάρια. Αν το όνομά σου έχει σχέση (Piranha) αρχικά η infusoria θα σε σώσει. Να περιμένεις όμως τεράστια προβλήματα κανιβαλισμού στο μέλλον.
Καλή επιτυχία, κράτησε μας ενήμερους. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παιδιά ο ''zoro'' | Χαραμάδας | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 31 | 04-10-10 11:28 |
Exω χάσει τον μπούσουλα παιδιά ..Βοήθεια!!! | DjPriest | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 15-02-09 17:30 |
Πώς να τα ξεχωρίζουμε.. λίγη βοήθεια παιδιά αν γίνεται. | Emilio | Malawi | 2 | 23-11-07 21:46 |
Παιδιά SOS | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 14-10-07 18:38 |