|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχω καποια φωτο ...
Περιγραφή : Είναι λίγο πιο μικρο απο τα γκαπυ εχει μεγαλη κοιλιά πανω είναι κοκκινο κατω ασπρο και εχει καποιεσ μαυρες βουλες ... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σα να λεμε 4 πιτες μαλακες το ταμ ριριριμ και το στραβοδοκανο τι ειναι ???
![]() ![]() ![]() ![]() αμα δε δουμε φωτο που να ξερουμε ξερεις ποσα ψαρακια εχει ο κοσμος
|
||||
|
||||
![]()
μοιαζει με κανα τετοιο μηπωςε? http://www.fishlinkworldwide.com/fis...loon-molly.jpg
https://www.google.gr/search?q=platy...&bih=799&dpr=1 |
|
||||
|
||||
![]()
είναι πιο μικρό από γκάπυ...
------------------------- http://tropicalfishandaquariums.com/...herryBarb1.jpg Μικρό cherry barb με dropsy???
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη John T : 13-10-13 στις 15:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
πως μπαινει η φωτο εβγαλα δυο αλλα δεν ξερω πως μπαινουν
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ανεβασε τες σε καποιο free image host site.>..kαι βαλε το λινκ εδω
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν μπορώ
------------------------- https://www.google.gr/url?sa=i&rct=j...81762094106469 βρηκα πιο είναι variegated platy ...!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fish : 13-10-13 στις 16:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
....4 ώρες τώρα γελάω!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
τα λινκ που σου στειλα στο 1ο ποστ..ουτε καν εκανες τον κοπο να τα κοιταξεις ομως..
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν το ειπα επιθετικα οποτε μην αγχώνεσαι...
τα εχεις αυτα τα ψάρια?..η απλα τα ειδες καπου και σ αρεσαν? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- άσχετο με το θέμα αλλά η ψυχοσύνθεση που έχω είναι καλή ...?? 1 Black moor 1Fantail 2common 1AngelFish 1Gourami 2Guppies 1Platy Παρ' ολα αυτα τα εχω ενα χρονο και δεν εχω δει επιθετικη συμπεριφορα μεταξυ τους ..... δεν ξερω... ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fish : 14-10-13 στις 16:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
για την ψυχοσυνθεση σου δεν ξερω,θα πρεπει να απευθυνθεις σε ειδικο
![]() για την ψαροσυνθεση σου,η απαντηση ειναι οχι.εχεις ψαρια που δεν ταιριαζουνε ουτε μεταξυ τους,ουτε με το νερο σου,και ειναι και σε λαθος αριθμους. καποια θελουνε κρυο νερο,καποια ζεστο(τροπικα),αλλα σκληρο αλλα μαλακο,αλλα χαρεμι,αλλα κοπαδι,κλπ. με λιγα λογια,ψαροσουπα. κανε μια παρουσιαση του ενυδρειου σου για να παρεις γνωμες. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ξερω οτι ειναι χαλια σαν ψαροσυνθεση ... το ενυδρειο ειναι χαλια δλδ ψευτικο εχει ψευτικα φυτα και ολα αυτα μαζευω λεφτα για να κανω μια ριζική αλλαγεί στο ενυδρειο μου δεν εχω κανει ουτε μετρήσεις ουτε τιποτα ...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ξεκινα διαβαζοντας τα υπομνηματα στους αρχαριους αν δεν τα εχεις διαβασει.μετα κοιταξε τα προφιλ των ψαριων που εχεις βαζοντας τις ονομασιες τους στο www.seriouslyfish.com
και αφου διαβασεις τα προφιλ και δεις τι αναγκες εχει το καθε ειδος που εχεις και τι μπορεις να προσφερεις σε λιτρα και σε παραμετρους νερου,αποφασιζεις τι θα κρατησεις και τι θα δωσεις. αν κανεις και ολοκληρωμενη παρουσιαση του ενυδρειου σου,θα μπορεσεις να παρεις και γνωμες και ιδεες εδω απο αλλους. |
|
|||
|
|||
![]()
οκ παιδια ευχαριστώ .... θα κανω νέο ποστ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
διαβασε πρωτα πριν πλακωσεις να ανοιγεις θεματα.τα περισοτερα πραγματα που θα ρωτησεις,εχουν απαντηθει ηδη.χρησιμοποιησε και την αναζητηση πανω δεξια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bacterial Bloom - Θολό νερό. Τι είναι? Τι το προκαλεί? Είναι επικίνδυνο? | Γιώργος Κ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 31-05-17 19:50 |
Ψαρι,αλλα τι ψαρι?!?!?! | water_turtle_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 06-02-10 01:14 |
Αυτο τι ψαρι είναι??? | pavlos_k | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 07-04-09 16:34 |
τι ψαρι είναι αυτό 2 | aspalax | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 19-03-08 19:56 |
Γεια σας. Είμαι καινουριος! Είναι κανείς εδώ?!!? | kflynt2005 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-01-05 03:11 |