|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και θα βρεθώ Αθήνα το Σάββατο 19 Οκτωβρίου τι θα λέγατε να κάνουμε μια ψαροσυνάντηση να γνωριστούμε??
Τόπος συνάντησης προτείνετε εσείς που είστε και από εκεί. Όπου μου πείτε θα πάω. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη ιδεα......Αντε ριχτε τις προτασεις σας.
|
||||
|
||||
![]()
Κανονιστε παλι να την χασω!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Την μέρα την ξέρεις από τώρα. Κανόνισε το από τώρα. Γιατί να την χάσεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν με χάλασε στο Mall
![]() Είτε πρωί είτε απόγευμα...είμαι οκ! ------------------------- Κανόνισε να μην την χάσεις!! Τα helena πρέπει να "γνωρίσουν" τα grindal! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 08-10-13 στις 19:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή Ιγνάτιε θα κάνεις τα ίδια που έκανες και Θεσσαλονίκη
(προσωπική παράδοση παραγγελίας? ¶μα είναι να κανονίσω και για την παραγγελία αλλά και την συνάντηση(άντε να δω και τον chocolate που γίνεται bitter όταν τον πειράζω!) Και να το πω όπως οι Σαλονικιοί <πας να μας τρελάνεις!> |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βαζω ακομη το ονομα μου, μακαρι να μπορεσω...
|
|
||||
|
||||
![]()
1. Chocolate Puma
2. rottbea 3. dimis1978 4. delta66 5. Ignatios |
|
||||
|
||||
![]()
1. Chocolate Puma
2. rottbea 3. dimis1978 4. delta66 5. Ignatios 6. nireas |
|
||||
|
||||
![]()
1. Chocolate Puma
2. rottbea 3. dimis1978 4. delta66 5. Ignatios 6. nireas 7. korasidikos 8. nospanos |
|
||||
|
||||
![]()
Ωρε,παμε για sold out...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα λείπω από Τετάρτη Θεσσαλία.
Αν το Σάββατο επιστρέψω νωρίς και σας προλάβω θα είμαι και εγώ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρω ξέρω.....😎
|
|
||||
|
||||
![]()
αφού το ξέρεις δεν μπορω να σου αρνηθω..........
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω....όλο μαντραχαλέοι και μόνο μια κοπέλα !
Θα κάτσω στη διπλανή παρέα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γι αυτο τους ειπα να φερουν και τα γυναικοπαιδα...Αλλα δεν βλεπω φως!
|
||||
|
||||
![]()
οκ με τον χωρο guys....ενημέρωσα για 25 ατομα...(ειμαι αισιόδοξος σήμερα)
|
||||
|
||||
![]()
Καλέεεε η μόνη γυναίκα θα είμαι?
![]() Έλεος!! Χμμμ μάλλον θα φέρω μαζί και την κολλητή μου. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() οποτε συμπληρωνω 1. Chocolate Puma 2. rottbea 3. dimis1978 4. delta66 5. Ignatios* 6. nireas* 7. korasidikos 8. nospanos 9. Γιώργος Κ (ελπιζω να μην αλλαξει κατι στη δουλεια ωστε να ερθω!!) 10. Κλεο (φιλοξενούμενος στο Γιώργο Κ.) 11.kgf12345 12. platy 13. Γιαννης Μ5 (αν ερθει ο dimis) 14. konstantinos-z. (αν δεν "μπλεξω" στη δουλεια..) 15.Tanganyiκας 16.Varadero 17. vaspiou 18. no_name (εάν δεν δουλεύω θα έρθω) 19.Netrino 20. 21.Peggy-(Νικος) 22+.tsoui , Συζηγος 23.Jimbit22 εάν δεν δουλεύω 24.exelix 25.Johnreta 26.efi. melisa |
|
||||
|
||||
![]()
βαλτε και εμενα βρε παιδια...αλλα να εξηγουμαστε απο τωρα ...δεν θελω κραξιμο και τετοια...ειμαι μικρο παιδακι ..δεν θα αντεξει η καρδια μου...
|
||||
|
||||
![]()
θέλετε να καλεσω ατομο με γνωση της νοηματικης;
|
||||
|
||||
![]()
+ 1 για την αφροδιτουλα βρε παιδιά.........
|
||||
|
||||
![]()
ειπαμε υπο ορους...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τους όρους τους θετει ο exelix!
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω αυτές που εχω δεν μπορώ να τις ποσταρω! ειναι απο αυτες που τις πληρωνεις.........
|
||||
|
||||
![]()
Κύριοι (& κυρίες) ατυχήσατε!
![]() Η υπηρεσία με θέλει εντός, από σήμερα το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ (ίσως και ξημέρωμα ![]() Έκτακτο γεγονός αλλά πρέπει να είμαι εκεί. Οπότε, με όσους δεν τα είπαμε την προηγούμενη φορά, ελπιζω να τα πουμε την επόμενη φορά @Δημήτρη - τα helena θα στα φέρω από κοντά ![]() @exelix - ωραίες φωτό ρε συ! ![]() @Γιωργο - το φυτό δωστο σε άλλον ![]() Ηταν συναντηση που δεν ηθελα να χασω, αλλα η δουλεια σημερα προηγείται ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!!!!!!!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
κριμα ρε σακη και θα κερναγα καφε!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρο-συνθεση | constantinos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 19-08-12 17:55 |
Τι θα κανατε αν.....(ψαρο-αινιγμα) | kwstas_original | Γλυκό νερό - Γενικά | 73 | 01-01-11 04:55 |
Ιδέες για ψαρο σύνθεση | Noel | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 10-08-10 04:13 |