|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έκανα ένα ενυδρείο 180 λίτρων με φυτά χαμηλών απαιτήσεων και το πρόβλημα μου είναι ότι από φωτισμό έχει μια grolux 18w και 2 απλες osram 30w η καθε μια και η φωτοπεριοδος ειναι 10 ώρες,αλλά απο της 2 εως της 4 το μεσημερι η ακτινες του ηλίου το χτυπάνε σχεδόν επάνω του,αλγες δεν εχω ακομα βλεπω ομως οτι μερικα φυτα οπως Heteranthera zosterifolia,Vallisneria και Hygrophila corymbosa αρχίζουν να κιτρινίζουν τα φίλα και γίνονται διάφανα, να πω δε οτι λόγο ότι είναι γεμάτο γαρίδες δεν έχω ρίξει καθόλου λίπασμα.Φταίει ο ήλιος η ο φωτισμός είναι λίγος και ακατάλληλος
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για φωτισμό | Kasper | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 14-06-13 01:13 |
Ερώτηση για το φωτισμό | xontros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 16-01-08 00:20 |
Ερώτηση για φωτισμό και λίπασμα | Filotas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 15-10-07 17:35 |
Ερώτηση για φωτισμό. | ginodim | Φωτισμός | 30 | 07-05-07 23:02 |
Ερώτηση για φωτισμό | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 12-03-07 11:45 |