|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον σημερα εκανα παραγκελεια μερικα φυτα για να κανω την 1η προσπαθεια emersed!!!
λοιπον διαβασα καποια θεματα απο το forum και εχω καποιες αποριες! απο φυτα θα μπουν cuba,lilaeopsis brasiliensis και pogostemon helferi. το ενυδρειο ειναι 30λ και για υποστρωμα εχω βαλει εδω και 2μερες manado JBL. ποσο υψος πρεπει να εναι το υποστρωμα ?ειναι καλο για να κανω emersed? για φωτισμο λεω να βαλω ενα κρεμαστο μαζι με λαμπα φθοριου 15w. θα φτανει το φως η να βαλω μεγαλητερη? απο λιπασματα εχω σχεδον ολα της scecheam!! θα χρειαστω κατι αλλο? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το νεο μου 80 λτ (2ρη προσπάθεια) | jpappas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 29-02-12 10:24 |
Προσπάθεια Νο 2 | DaltonGR | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 10-12-10 08:28 |
Προσπάθεια | anasios | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 30 | 30-07-08 19:56 |
¶λλη μια προσπάθεια!! | aggeliki_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-05-08 21:43 |
Προσπάθεια Νο 2 | chrisx | Δίσκοι | 14 | 29-03-07 21:06 |