|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ένα ενυδρείο 120 λίτρα 105 καθαρά και έχω μέσα από φυτά java fern, κρυπτοκορίνα, ροτάλια, λίγη moss και καμπόμπα. Για φωτισμό έχω 2 λάμπες T5 Philips 24 watt και σκέφτομαι να τις αλλάξω γιατί δεν είναι ενυδρειακές και επιπλέον είναι σχετικά μικρές και δεν καλύπτουν σε μήκος το ενυδρείο μου. Σκέφτομαι να βάλω 2 Τ5 39 watt, η μια θα είναι μια Τ5 για ψάρια γλυκού νερού και η άλλη θα είναι μια κατάλληλη για την ανάπτυξη φυτών. Πιστεύετε ότι είναι πολλά τα watt που θέλω να βάλω στο ενυδρείο μου ή δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για το φωτισμό | xontros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 16-01-08 00:20 |
Ερώτηση για φωτισμό και λίπασμα | Filotas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 15-10-07 17:35 |
Ερώτηση για φωτισμό και αντιχλώριο | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 29-09-07 16:05 |
Ερώτηση για φωτισμό. | ginodim | Φωτισμός | 30 | 07-05-07 23:02 |
Ερώτηση για φωτισμό | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 12-03-07 11:45 |