|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αφου πηγα απο Αμερικη πηγα Ασια ειπα να παω και μια βολτα στην Αφρικη!
Ο νεος μου ψαρις "Ηρακλης"(ετσι το ονομασε η μικρη μου κορη) Polypterus ornatipinnis ειναι μονος του προσωρινα σε ενα 150λιτρο μεχρι να κανω ενα μεγαλυτερο(δεν θα μπει στο μεγαλο ενυδρειο).Ειναι γυρω στους 30ποντους,ενεργητικοτατος απο την πρωτη στιγμη και τρωει κανονικα απο το χερι μου!
|
||||
|
||||
![]()
πανέμορφο.να το χαίρεσαι...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι θηριο ειναι αυτο?
![]() Σε λιγο δεν θα το χωραει ουτε το 1000αρι σου Χρηστο!
|
||||
|
||||
![]()
υπέροχος!!! να σας ζήσει!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
...να τον χαιρεσαι φιλαρακι
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γκουχ γκουχ!!!
πανεμορφο δεν το λες δηλαδη κουκλι οπως λες την Σαρον Στοουν πχ αλλα , σιγουρα ειναι ψαρι??? ρε παιδια μοιαζει και με ερπετο!!! αγρια ομορφια,θυμιζει τα πρωτα ζωα του πλανητη!!! να το χαιρεσαι!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα τον βλεπω τον Ηρακλη...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ παιδια να στε καλα!Ειναι πραγματικα απο τα αρχαιοτερα ψαρια
|
||||
|
||||
![]()
κουκλος χεχε εχω εναν σενεγαλεζο πολυ γελειο ολο μ@λ@κιες κανει τον εχω βγαλει απο το σαμπ 3 φορες και εχω κανει και ολοκληρη κατασκευη να μη μπενει χθες σφυνοσε και ειχαμε εκαμ και διασωση αλλα δε παθενει τιποτα ο κερατας
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αχορταγη σαυρα οχι απλη σαυρα!Αυριο θα του βγαλω τις πετρες και θα του βαλω αμμο γιατι τον βλεπω να πνιγετε τον βλακα!
|
||||
|
||||
![]()
ναι δεν θελουν πετρες τις τρωνε και τεζα
|
||||
|
||||
![]()
αφου τρωνε λες και εχουν να φαν κανενα χρονο ή τρωνε για τελευταια φορα στην ζωη τους!!!
|
||||
|
||||
![]()
σε τι ενυδρείο θα φιλοξενηθεί δια βίου Stivv27, δηλαδή πόσο μεγαλώνει στην πλήρη ανάπτυξή του?
|
||||
|
||||
![]()
Το σχεδιο ειναι για 145χ55χ45 αλλα θα δω αν μπορω για μεγαλυτερο!Φτανουν τους 60-70 ποντους αλλα εχουν ψιλοαργους ρυθμους αναπτηξης!
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαιρεσαι Χρησταρα! Βαλε και κανα βιντεο αν μπορεις!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω.Θα τον τραβηξω αυριο ενα στο φαγητο!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ! άρα θα ζουν και αρκετά
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο και ιδιαίτερο ψάρι ο "Ηρακλής"
![]() Πρόσεξε το καπάκι του ενυδρείου γιατί μπορεί να ξεφύγει και είναι γνωστό ότι αναπνέουν και εκτός νερού. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παμε λιγο μουσικουλα???? | kokos125 | Επί παντός επιστητού | 580 | 23-04-24 08:17 |
ΑΠΟ MOLLY ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΗ(?) | HLIASKR | Γενικά περί Κεντρικής Αμερικής | 28 | 13-10-11 14:31 |
ΑΜΕΡΙΚΗ VS ΑΦΡΙΚΗ | sonic | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 16-11-10 17:55 |
Κουνελοψαρο Απο Αφρικη....!!!! | malawi | Malawi | 5 | 11-08-06 10:40 |