|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα ηρθε η ωρα να σας παρουσιασω το νεο μου ενυδρειο
Όγκος:54 lt Κατηγορία:Betta Φυτά:Hygrophila polysperma,Vallisnerias,Egeria densa και Pogostemon erectus Ψάρια / ¶λλα είδη:betta spledens Διακοσμητικά υλικά:Μια ριζα νομιζω ειναι Red Moorwood αν κανω λαθος διορθωστε Φόντο:- Φωτισμός:1 sylvania luxline plus 15w/865 t8 daylight deluxe Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες Φιλτράρισμα:το εσωτερικο φιλτρο της juwel Θερμοστάτης:elite heater 50w Αεραντλία:- Παράμετροι: pH:7,5 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):<0,25 mg/l Νιτρώδη (ΝΟ2):<0,3 mg/l Νιτρικά (ΝΟ3):0 Αλλαγές νερού:καθε 2 βδομαδες με σκουπα βυθου Θερμοκρασία:26,5 c Επισης για την ψυξη του ενυδρειου απο πανω εχω βγαλει το καπακι που φενεται στην πρωτη φωτογραφια και εχω βαλει 4 ανεμιστηρακια 3 να φυσανε μεσα και ενα προς τα εξω και περιμενω εναν κυκλοφορητη που τον εχω αγορασει απ'το ebay για τη διαχυση του co2 και τα φυλλα καταπα. Τελος θα ηθελα να πω πως εχετε απολυτο δικιο πως οι μονομαχοι δεν ειναι για 15λιτρα και πως αυτα τα ψαρια εχουν αδικηθει γιατι ειναι ενα απιστευτο ψαρι με χαρακτηρα οι φωτογραφιες που ακολουθουν απο κατω τις τραβηξα οσο πιο καθαρες μπορουσα αν και αδικουν τα χρωματα του ψαριου!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο για το ομορφο ενυδρειο!
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το ενυδρείο, πολύ ωραίος ο μονομάχος και ακόμη πιο ωραίο που το τελευταίο χρονικό διάστημα αυτά τα ψάρια κερδίζουν όλο και περισσότερα λίτρα, γιατί τους αξίζουν!
Αύξησε λίγο τη θερμοκρασία και μείωσε λίγο το pH... Αν προσθέσεις και ένα φύλλο catappa...ακόμη καλύτερα
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο!!! αρχοντα τον έχεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο νικολα ωραιοτατος
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | Λάζαρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 10-04-11 16:39 |
σωστο στησιμο μονομαχοενυδρειου | manos_samos | Bettas | 9 | 27-10-10 15:40 |
Παρουσιαση Πιρανχοενυδρειου... | Sta8hs000 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 14-10-09 14:36 |
Παρουσιαση ενυδρειο-γυαλα μονομαχου | mikenuke | Bettas | 15 | 21-02-06 13:31 |