|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πρίν λίγες μέρες έπεσε στα χέρια μου ένα ενυδρείο και έτσι ξεκίνησα και γω το πείραμα του dry start !!! Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω άλλα μου αρέσουν τα πειράματα. Δεκτές όλες οι παρατηρήσεις !!!
Πληροφορίες Διαστάσεις:100Χ30Χ40 Όγκος:120 Κατηγορία:Iwagumi Φυτά:cuba,eleocharis accicularis Ψάρια / ¶λλα είδη: Διακοσμητικά υλικά:21k seachem flourite, Φυσικές πέτρες Φόντο: Φωτισμός:2x45w t5 και μια color plant 30w Διάρκεια φωτισμού:10 ώρες Φιλτράρισμα: Θερμοστάτης: Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH: Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού: Θερμοκρασία: ¶λλες πληροφορίες:Εχουν γίνει κάποιες αλλαγές απο την τελευταία φωτογραφία, σύντομα θα βάλω και άλλες καθώς προχωράει... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο τύπου iwagumi | Butterfly | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 37 | 12-04-13 11:09 |
IWAGUMI Cube | zak | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 24-03-12 16:56 |
dry start με προβλημα | Αber | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 01-09-11 16:45 |
iwagumi-αλγη | konstantinos187 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 31-12-10 12:23 |
Iwagumi | Τσιόνογλου Σταύρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 09-03-10 15:28 |