|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλό το link. Damselfly larvae είναι. Να δω πως θα το βγάλω από εκεί μέσα. Και ότι γέννησαν οι γαρίδες
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
βγαλτο γιατι ειναι προνυμφη λιβελουλας και ως γνωστον ειναι σαρκοφαγο εντομο, τα μικρα ψαρια τα τρωει οποτε μαλλον θα χτυπαει και γαριδες.
εχε το νου σου γιατι θα υπαρχουν και αλλες. εγω οταν ειχα πρωτοστησει το ενυδρειο μου εβλεπα συνεχεια 3-4 (δεν τις πειραξα γιατι ημουν στο στρωσιμο και δεν υπηρχε προβλημα), μεχρι που ενα πρωι βρηκα μεσα στο σαλονι γυρω στις 15 λιβελουλες να πετανε. |
|
|||
|
|||
![]()
Πως βρέθηκε μες το ενυδρείο δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν παίζει να μπήκε στο σπίτι η μανα του και να μην το έπαιρνα χαμπάρι ποσό μάλλον στο ενυδρείο που έχει καπάκι
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξέρει κανείς τι είναι αυτό; | gallos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 15-03-13 22:03 |
Τί είναι αυτό το πράγμα?????? | kelly__ | Αναγνωρίσεις ειδών | 16 | 05-09-11 01:00 |
Τι είναι αυτό το πράγμα πάνω στα φυτά μου??? | plakitsas | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 27-04-11 09:30 |
Ξέρει κανείς ; | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 13-11-07 01:47 |
Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; | chrisx | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-07-07 13:03 |