|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά
σε αυτό το ποστ θα σας παρουσιάσω τα σαλιγκάρια μου που μου έχει στείλει ο φίλος και συμφορουμίτης lingistis πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο lingistis ... και τώρα τα σαλιγκάρια έχω παραλάβει Ραμσχορν και μαλεσιαν και έχουν χωριστεί σε 2 ενυδρεία στο κύριο που είναι 270 Λίτρα φυτεμένο με εύκολα φυτά και στην γεννήστρα μου που είναι 30 Λίτρα θα βάλω φωτογραφίες από την παραλαβή την προετοιμασία και τον τελικό τους προορισμό ![]() Φωτογραφία 1-3: η παραλαβή και το πακετάρισμα ![]() ![]() ![]() Συνέχεια, η αρχική προετοιμασία, τα τοποθέτησα σε ένα μικρό ενυδρείο να συνέλθουν ... ![]() ![]() ![]() Μετά από λίγες ώρες τοποθέτησα 3 μπλέ και 2 ροζ ραμσχορν στην γεννηστρα μου: ![]() ![]() ![]() ![]() Τα υπόλοιπα τοποθετήθηκαν σταδιακά στο μεγάλο ενυδρείο (270Λ) και άρχισαν σιγά σιγά να εγκλιματίζονται ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και τέλος το ενυδρείο μου και ο βιότοπος που θα τα φιλοξενήσει ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αυτά από μένα ![]() για ακόμα μια φορά ευχαριστώ φίλε lingistis ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο ενυδρείο!!!
το έχεις παρουσιάσει κάπου ολοκληρωμένα? |
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό να χαρείς τα νέα σου ζωντανά. Πολύ όμορφο ενυδρείο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ
όχι δεν το έχω παρουσιάσει κάπου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το είδαμε βέβαια αλλά αν δεν είναι κόπος, κάνε μας μια ολοκληρωμένη παρουσίαση γιατί ίσως κάποιοι άπειροι σαν εμένα δεν αναγνωρίζουμε όλα τα είδη ψαριών και φυτών που έχεις. πάντως είναι πανέμορφο να το χαίρεσαι!
|
![]() |
Tags |
lingistis |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ευχαριστώ!! | milion | Greek Aquarist's Boards | 2 | 26-03-12 07:33 |
Ευχαριστώ | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 05-11-05 20:07 |