|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ένα 180 λτ που το είχα παλιά φυτεμένο και τώρα το έχω βάλει στην άκρη. Οι διαστάσεις του είναι 80Χ40Χ60 ύψος. Το όνειρο μου ήταν πάντα να πάω στα αλάτια, αλλά το μεγάλο κόστος και η έλλειψη χρόνου με απέτρεπαν. Η έλλειψη χρόνου, μετά από λίγους μήνες δεν θα υφίσταται.
Σκέφτηκα λοιπόν μήπως καταφέρω και κατεβάσω το κόστος σε επιτρεπτά όρια μαζεύοντας πράγματα από αγγελίες. Σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι, ενυδρείο, τζάμια για samp, φωτιστικό για θαλασσινό και chiller για ψύξη και θερμαντήρες για θέρμανση έχω. Τι θα χρειαστώ και πόσο υπολογίζεται το κόστος. Γνωρίζω ότι κάποια πράγματα όπως το σκιμερ θα πρέπει να είναι ότι καλύτερο. Για βοηθήστε λιγο την κατάσταση |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτόματο σύστημα μέτρησης δοσολογιών και κόστους για λιπάσματα seachem | kingrim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 15-03-16 15:02 |
Υπολογισμός κόστους ρεύματος ενυδρείου (νέες χρεώσεις Δ.Ε.Η.) | exelix | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 08-02-12 04:13 |