|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα
έχω ένα μικρό ενυδρείο για χελώνες που μέσα έχει διάφορες πλατφόρμες από γυαλί κολλημένες στα γυαλιά του ενυδρείου με ενυδρειακή σιλικόνη οι πλατφόρμες είναι σαν Π !! εγώ θέλω να τις ξεκολλήσω από το ενυδρείο και μετά να τις αποσυναρμολογήσω και να φτιάξω μια πιο μεγάλη πλατφόρμα ποιός είναι ο πιο ευκολος τρόπος να αποσυναρμολογήσω τα τζάμια μεταξύ τους υπόψη ότι έχουν γερές στρώσεις σιλικόνης !! |
|
||||
|
||||
![]()
παρε ενα καλο μαχαιρι η μια φαλτσετα και με πολυ προσοχη και υπομονη τα βγαζεις ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ σιγα σιγα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κοπιδι η την λαμα του και σιγα σιγα κοβεις και τραβας!
|
|||
|
|||
![]()
ένας άλλος εύκολος τρόπος είναι να πάρεις μια χορδή κιθάρας κατά προτίμηση νούμερο 0.11 και να προσπαθήσεις να την περάσεις ανάμεσα και μετά θα κοπεί πανεύκολα σχετικά)(μόνο που θέλεις να φοράς γάντια μην κόψεις τα χέρια σου)
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ παιδιά !!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφαίρεση ραμποτέ και σιλικόνης | zak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 21-01-12 15:07 |
Aφαίρεση ''κόντρας''? | kalaxan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 19-01-10 00:41 |
Αφαίρεση riccia μια για πάντα ;; | harilaos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 25-05-08 19:15 |
Αφαίρεση άλγης? | x-nos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 13 | 03-04-08 14:35 |
Αφαίρεση σιλικόνης Juwel | crazyio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 15-12-07 20:50 |