|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα
πριν απο 10 μερες εριξα στο ενυδρειο καμια δεκαρια κομματια κερατοφυλλο απο 20 ποντους σχεδον το καθενα και σημερα σε μερικα απ αυτα εχουν μεινει μονο τα κοτσανια.τι μπορει να φταιει;το μαδανε τα ψαρια;(γκαπυ και πλατυ εχω) |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι στρωμενο το ενυδρειο? ποτε το εστησες?
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι ειναι 3 μηνες με κανονικες μετρησεις
|
|
|||
|
|||
![]()
τι Ph έχεις??? και τι νιτρικά, και τι φως.
|
||||
|
||||
![]()
κοιτας νιτρικα και αμμωνια οπως ειπαν τα παιδια πιο πανω!
|
|
|||
|
|||
![]()
οκ,θα τα κοιταξω αλλα εχω και αλλα φυτα μεσα και δεν εχουν προβλημα
|
|
|||
|
|||
![]()
Μην το βλέπεις έτσι, το κερατόφυλλο είναι ευαίσθητο στην αμμωνία περισσότερο από άλλα φυτά. Από την εμπειρία μου με το κερατόφυλλο πάντως, είναι ότι θέλει πολλά νιτρικά, και αυτά τα βρίσκει πρακτικά αν έχεις στρωμένο ενυδρείο και ταΐζεις πολύ τα ψάρια σου... Εμένα έχει γίνει θεριό (ταΐζω πολύ τα ψάρια γιατί έχω μωρά) !!! πάνω από 10 μέτρα, έχω δώσει σε κόσμο και κοσμάκι κι έχω ακόμα να δώσω!!!
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις κατω απο 10 νιτρικα το κερατοφυλλο δε μπορει να την παλαιψει
|
|||
|
|||
![]()
ειναι κατω απο δεκα τα νιτρικα.πως τα ανεβαζω με ταισμα;εχω και εγω μωρα μεσα
|
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ έχω 10 νιτρικά και πάει σφαίρα!!! Πρέπει να δοκιμάσεις τη βιολογία σου για να ανεβάσεις το τάισμα!!! Εγώ πριν βάλω 1 λίτρο σιποράξ, δεν μπορούσα να τα ταΐζω πάρα πολύ, ή τουλάχιστον δεν το τέσταρα ποτέ, αλλά τώρα δεν ανεβάζει αμμωνία με τίποτα!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
απορια για κερατοφυλλο | ulisse | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 09-12-12 14:34 |
κερατοφυλλο | βαγγελης καραγιαννη | Ζωοτόκα | 6 | 28-02-08 20:14 |
Κερατοφυλλο? | mpourmpoulithras | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 27-01-08 19:06 |
κερατοφυλλο | naupaktos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 28-10-07 00:46 |