|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
σημερα ειδα στο ενυδρειο ενα σαλιγκαρι και ειναι περιπου 3 χιλιοστα το ενυδρειο το τρεχω με ψαρια καπου στον ενα μηνα το ενυδρειο εχει πιαση και καφε αλγη στην πορεια. Αυτο το σαλιγκαρει πωσ δειμιουργηθηκε μεσα στο ενυδρειο? μου φενετε πολυ παραξενο
|
||||
|
||||
![]()
εχεις κανενα ζωντονο φυτο???
|
|||
|
|||
![]()
Πάντα θα βρίσκεις σαλιγκάρια σε ενυδρείο (λαθρεπιβάτες) εκτός αν βάλεις τα γνωστά anentome helena για να τα τρώνε και να μειώνουν τον πληθυσμό των λαθρεπιβατών.
Να και το προφίλ τους http://www.aquatek.gr/vb/showthread....nentome+helena |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ με ένα μηνα ενυδρείο έχω 6-7 ευχάριστους λαθρεπιβάτες...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι εχω καπου στης 10 βαλισνεριες
|
|||
|
|||
![]()
αμα δεν ξεπλινες καλα τα φυτα τοτε απο εκει σου φορτοθηκα!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- ναι απο κει θα ειναι γιατι δεν τα επλινα οταν τα εβαλα
Dan Wesson ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexkoun18 : 06-10-12 στις 13:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το πιο σύνηθες σαλιγκάρι λαθρεπιβάτης είναι το Melanoides Turbeculata
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides.../schnecke2.htm |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι αυτό είναι χρήσιμο αλλά κατά τη γνώμη μου είναι από τα σαλιγκάρια που δύσκολα θα ξεφορτωθείς αν τελικά το αποφασίσεις γιατί γεννάνε πιο πολύ και από γκάπι... Έξι είχα και τώρα αν τα μαζέψω όλα παίζει να γεμίζω και ένα κουβά 10λιτρο.... Και πριν το προτείνετε , έχω helena στα 3 από τα 4 ενυδρεία και 2 botia στο άλλο... Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ελέγχεις τον πληθυσμό τους με τους παραπάνω κυνηγούς και ακόμα καλύτερα να μην παραταΐζεις για να μην πολλαπλασιάζονται λόγω πολλών θρεπτικών στο υπόστρωμα...
Τα Physa πάντως είναι πολύ πιο ελκυστικά στο μάτι... Τώρα για χρησιμότητα δε μπορώ να αξιολογήσω καθώς ακόμα έχω λίγα... |
|
||||
|
||||
![]()
Με το ταίσμα μπορούν να ελεγχθουν ικανοποιητικά..
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάποια είναι ερμαφρόδιτα..
|
||||
|
||||
![]()
ριχνε που και που καμια γαριδοτροφη να πολλαπλασιαστουν
![]() Μονο καλο κανουν
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παραξενο φυτο / βοηθεια | Bill Bizkit | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 27-10-11 20:48 |
παραξενο γκαπυ! | mimakoz13 | Ζωοτόκα | 6 | 13-07-10 09:26 |
παραξενο....ενυδρειο? | yannakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 07-01-10 10:29 |
παραξενο στρωσιμο!!Γνωμες και αποψεις για το τι συμβαινει! | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-04-09 07:31 |