|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδες,εχω 300λιτρα ενυδρειο με αφρικανες και εδω και μερες παρατηρω στην επιφανεια του νερου μικρα σωματιδια λες και εχω ριξει σκουπιδακια ειναι κατι ανησυχητικο??(help γιατι εγω αρχισα να ανησυχω)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τί ταίζεις..τί φίλτρανση εχεις? εχεις καπάκι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως παίζει και καμιά φωτογραφία;
|
|||
|
|||
![]()
τροφη εχω μια της jbl grana μικρα μπιλακια,φιλτρανση εχω ενα εξωτερικο φιλτρο της haqos 1200 καπακια εχω τζαμακια..
|
|
||||
|
||||
![]()
τα τζαμάκια εχουν άλατα?,κάθε πότε κάνεις αλλαγές ?τα σκουπιδάκια ειναι σαν ''φίλμ'' πάνω στην επιφάνεια του νερού ή σαν κομματάκια ασπρη σκόνη
|
|
|||
|
|||
![]()
αλλαγες κανω καθε 20 με 30 μερες,σα κομματακια ασπρη σκονη τα βλεπω,τωρα αλατα εχουν λιγο γιατι θολωνουν αρκετα συχνα τα τζαμακια..
|
|
||||
|
||||
![]()
20-30 μερες ειναι πολλές...πρέπει να κάνεις το λιγότερο καθε βδομαδα...πιθανότατα ειναι σκόνες και διαφορα αλλα απο τις τροφές τα οποια δεν μπορεί να μαζέψει το φίλτρο σου καθότι η εισαγωγη του ειναι πιο κάτω..χρησιμοποίησε ενα ποτήρι το οποίο θα βάλλεις καθετα στο νερο (με τον πατο του προς τα κατω) και οταν το στομιο του θα ερθει ισα με την επιφανεια του νερου,θα αρχίσει να σιφωνάρει τις βρωμιές σιγα σιγα ...καντο μερικές φορες και θα μαζέψεις τα περισσότερα...μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χαρτί κουζίνας το οποίο θα απλωσεις (ενα κομματι τη φορα) γρήγορα στην επιφάνεια κι μετα θα το σηκώσεις (ετσι μαζέυουμε το πρωτεινικό φίλμ)...ελπίζω να μην σε μπέρδεψα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νερο | silia | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 5 | 04-09-11 20:09 |
Ερωτηση για νερο | Thanos159 | Δίσκοι | 18 | 20-02-10 23:57 |
Ερωτηση για νερο.. | malawimbuna | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 7 | 09-04-09 14:50 |
ΝΕΡΟ | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 02-07-08 20:54 |
Νερο βροχης | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 05-08-07 10:10 |