|
||||
|
||||
![]()
έχω ένα αυτοκόλλητο της τέτρα και 2 sera precision στο ίδιο ενυδρείο και το καθένα μου δείχνει άλλη θερμοκρασία
τέτρα 28 1 sera 27,5 2 sera 27 να πω ότι και τα τρία έχουν αγοραστεί σε διαφορετικές περιόδους με το κόλπο κοιτάω 4-5 και παίρνω κάποιο που συμφωνεί με τα περισσότερα. μα καλά τι μας πουλάνε βρε παιδιά.... και είναι και αξιόπιστες εταιρείες... |
|
||||
|
||||
![]()
εγω για να καλιμπραρω τον ελεγκτη μετρησα με 10 διαφορετικα και βαστηξα το μεσο ορο παντως το αυτοκολητο μη το μετρας καθολου παντως.
|
|
||||
|
||||
![]()
To αυτοκόλητο όντως έχει μεγάλη απόκλιση, όσο για τα άλλα 27 και 27,5 μια χαρά είσαι δεν θεωρείται καν απόκλιση
![]()
|
||||
|
||||
![]()
στα λόγια μου έρχεσαι... αν είναι να αγοράσω 10 για να βρω κατά προσέγγιση το μέσο όρο για μένα είναι σκέτη κοροϊδία.
καλά κάνει ο nick και τους κράζει για τα μπουκαλοβακτίρια. εδώ δεν μπορούν να μου πουν τι θερμοκρασία έχω στο ενυδρείο... |
|
||||
|
||||
![]()
Ριξε μια ματια εδω, http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=63570
ειδικα στο post #24
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αξιόπιστα θερμόμετρα απο ebay | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 17-04-11 04:26 |
Δύο θερμόμετρα άλλη θερμοκρασία. | kifinas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-06-08 02:46 |
θερμόμετρα και θερμοστάτες | drakoulis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-11-05 13:34 |
Θερμόμετρα | rockulas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 08-11-05 04:37 |