|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έστειλα σήμερα την αίτηση εγγραφής με φαξ. Χρειάζεται μήπως να τη στείλω και ταχυδρομικώς; Αν ναι πείτε μου να το κάνω αύριο κιόλας. Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Υπάρχει κάποιο σημείο στο Μαρούσι ή στον Άλιμο που θα μπορούσα να βρω τα προηγούμενα τεύχη του περιοδικού;
|
|
|||
|
|||
![]()
Η αιτηση ηρθε.
Το περιοδικο θα σου ερθει μαζι με την καρτα μελους μολις τακτοποιησεις την εγραφη σου. |
|
|||
|
|||
![]()
Το ξέρω Τόλη, πήρα και το e-mail σου. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Τα προηγούμενα τεύχη όμως, θα μπορούσα να τα βρω σε κάποια από τις δύο περιοχές που σου αναφέρω στο post μου; Θα ήθελα πολύ να τα έχω όλα καθώς απ' ότι έχω καταλάβει περιέχουν πολύ καλά άρθρα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μιας και ειμαστε πολυ κοντα μπορεις να ερθεις να παρεις το παλιο τευχος απο εμενα.
Στειλε ΡΜ να ανταλαξουμε τηλ. ή βαλε με στο MSN που εχω κατω απο την υπογραφη μου , να τα πουμε .
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|