|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
τα σαλιγκαρια μου αρνιουνται να φαν αγγουρι καροτο φυτα ή σαπια φυλα.
ενω οι μονες τροφες που τρων ειναι μοσχαροκαρδια γαριδα tetra discous και μια τροφη χειροποιιτη με καθαρη προτεινη και αλλες τροφες για δισκους. μηπος υπαρχει καμια ανομαλια και καμια μερα θα φαν και εμενα??? |
|
||||
|
||||
![]()
εχουν καμια συγγενεια με εκεινο το φυτακι στο "μαγαζακι του τρομου"?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
συνήθισαν το χαβιάρι ε;
![]() πλακα πλάκα και ο δικός μου όταν τάιζα αρκετά και έμενε αφάγωτη τροφή χόρταινε με αυτή. τώρα που έχω μειώσει την τροφή και δε βρίσκει, ασχολείται με τα δικά του... |
|
||||
|
||||
![]()
Ασε τα λιγο αταιστα κ μια χαρα θα φανε.
|
|
|||
|
|||
![]()
καλα οχι οτι με πιραζει που τρων τα υπολιματα αλλα ξερουμε καποιο tips γιανα κανουν καμια γεννα εχουν κανει στο παρελθον και σε μαλακο σχετικα νερο αλλα δεν εχουν ξανακανει.
καποιο tips ή σε τι σθνθηκες κανουν πιο ευκολα γεννες... |
|
||||
|
||||
![]()
η τροφη ειναι ενας παραγοντας για να γεννησουν.
πολλες φορες η θυληκια,εχει αυγα,αλλα δεν τα γενναει μεχρι να βεβαιωθει οτι υπαρχει αρκετη τροφη . το καλυτερο που εχεις να κανεις,ειναι να ταιζεις σε νορμαλ ποσοτητες και απο την στιγμη που ειναι ζευγαρι,θα συμβει καποια στιγμη...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
apple snail | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Σαλιγκάρια | 4 | 28-01-11 23:53 |
Apple snail | dimitrisgiannoulakis | Σαλιγκάρια | 3 | 29-01-07 18:18 |
Apple snail RIP ? | abrous | Σαλιγκάρια | 7 | 04-01-07 09:34 |
Apple snail | qstavrosq | Σαλιγκάρια | 11 | 29-06-06 23:35 |
Apple Snail - Zebra Snail - Τριχοειδής Μαύρη ¶λγη | PascM | Σαλιγκάρια | 5 | 26-02-06 12:54 |