|
|||
|
|||
![]()
Γεία σας παιδιά.Σήμερα αγόρασα έναν θερμοστάτη για το ενυδρείο μου(125λιτ).Συγκεκριμένα είναι της HYDOR στα 150watt αυτόματος με ρύθμιση θερμοκρασίας επάνω.Το ενυδρείο πριν βάλω το θερμοστάτη είχε μια θερμοκρασία γύρω στους 25 βαθμούς.Όταν έβαλα το θερμοστάτη να δουλέψει στους 27 η θερμοκρασία ίσα ίσα που ανέβηκε έναν βαθμό.Τον ανέβασα στους 29 η θερμοκρασία παρέμεινε η ίδια.Τι φταίει??Μήπως επειδή ο καιρός είναι ακόμα ζεστός δεν δουλεύει αρκετά ή κατι άλλο?Για την θερμομέτρηση του νερού έχω ένα απλό θερμόμετρο από τα γνωστά και επίσης προσεξα η ροή του νερού από το φίλτρο να μην πέφτει πάνω στο θερμοστάτη.Επίσης έδωσα 30 ευρώ για αυτόν το θερμοστάτη .Πως σας φαίνεται η τιμή.Παρακαλώ τα φώτα σας.
|
|
|||
|
|||
![]()
ε... η τιμή δεν ήταν και χαμηλή
![]() το λαμπάκι τι σου λέει ανάβει ή είναι σβηστό ? |
|
|||
|
|||
![]()
Avάβει.Τις τελευταίες 3 ώρες βλέπω ότι η θερμοκρασία ανέβηκε κατά 2 βαθμούς άρα κάτι γίνεται.Τώρα έχω 27 βαθμούς με θερμοκρασία θερμοστάτη 29.Μήπως θέλει χρόνο??
|
|
|||
|
|||
![]()
Από ότι λές μάλλον ο θερμοστάτης χρειάζεται καλιμπράρισμα, θύμισε μου ο θερμοστάτης έχει δακτυλίδι στο επάνω μέρος για την ρύθμιση της θερμοκρασίας ή κουμπί όπου όταν το στρίβεις αλλάζει μια κόκκινη γραμμή στον θερμοστάτη όπου βλέπες και τι θερμοκρασία έχεις βάλει;
|
|
|||
|
|||
![]()
Το δέυτερο
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο θερμοστάτης πολύ πιθανόν να μην έχει καλιμπραριστεί σωστά από τον κατασκευαστή για να το σιγουρέψουμε έλεγξε τον και με ένα δεύτερο θερμόμετρο και κράτησε τον σε λειτουργία για μερικές μέρες σε έναν κουβά ή όπου αλλού θέλεις εκτός ενυδρείου.
Ο ![]() ![]() Αν δεις ότι συνεχίζει να αναφέρει λάθος την θερμοκρασία έχεις τις εξής επιλογές : Επιστροφή στον μαγαζάτορα και αντικατάσταση ![]() εφεδρικός μετα παρακολούθησης ![]() Αγορά νέου ..... ( ![]() .... οι επιλογές μπορούν να συνδυασθούν για το βέλτιστο αποτέλεσμα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ.Να σε καλά.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|