#1
|
||||
|
||||
![]()
θελω να βαλω ενα φιλτρακι στο sump για να του βαλω λιγο αντιφωσφορο , περιπου 70 γρ .(ενα καλτσακι ειναι μικροτερο απο μιση μπουνια)
Αν εχει κανεις αυτο μπορει να μου πει αν εχει χωρο για υλικο ? Επεισης επειδη θα χωθει σε διαμερισμα στο sumo γιατι περιμετρικα κρεμαστο δεν χωραει λογο που ειναι ισα ισα το sump μεσα στην βαση αν το εχει καποιος να μου πει διαστασεις , το διαμερισμα του sump ειναι 10cm (η αποσταση αναμεσα στα δυο χωρισματα) Αν ειναι ας μου πει καποιος προκειμενου να παραγγειλω ενα συντομα . Επεισης αυτο μπορει να παρει υλικο ? Θελω κυκλοφορια καπου στα 300 λιτρα και οχι πανω απο 5 watt καταναλωση.
__________________
![]() ![]() |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Αφού έχεις sump, γιατί δε βάζεις μέσα του το καλτσάκι με το αντιφώσφορο;
|
#3
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εχω δυο ενυδρεια τα ιδια 210 λιτρα + 70 λιτρα sump , στο ενα εχω βαλει αντιφως σε μια αντλιουλα 300 λιτρα την ωρα και εχω δει απιστευτη βελτιωση εχουν εξαφανιστει τα παντα απο αλγες που ειχα και το ενυδρειο ειναι πεντακαθαρο, στο αλλο τον αντιφως τον εχω στο χώρισμα χυμα αλλα περναει με μεγαλη ροη το νερο και μαλλον δεν κανει σωστη δουλεια και κει εχω ακομη αλγες. Γιαυτο ρωταω για τα φιλτρακια αυτα να παρω για το αλλο ενυδρειο η και για τα δυο αν ειναι καλα. ------------------------- καποιος που να εχει το φιλτρο να μου πει το παχος του συντομα γιατι θελω σημερα να το παραγγειλω !!!! ------------------------- φενεται δεν το εχει κανεις το φιλτρακι να μου πει διαστασεις , επειδή πρεπει αμεσως να το παραγγειλω θα το παρω και ευχομαι να μην ειναι πολυ μεγαλο σε παχος πανω απο 10cm γιατι αλλιως μου ναι αχρηστο. Ευχαριστω.
__________________
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jimmis1974 : 26-06-12 στις 17:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αθόρυβο hang on skimmer. | greenjanek | Φίλτρανση | 3 | 14-02-12 01:12 |
διαστασεις ενυδρειου | xrigeorgis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 29-07-08 13:47 |
Hang Οn Refugium | nikman | Φίλτρανση | 5 | 08-04-07 14:46 |
διαστασεις ενυδρειου | alekrx8 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 12-12-06 12:10 |