|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις χθες η γκαστρωμένη μου Labido έβγαλε τα μικρά από το στόμα της και τι να δω, 2 μικρά είναι κολλημένα στη κοιλία και προς το παρόν είναι καλά! Πέρα από αυτό το ενυδρείο στην Μπανγκόνγκ με τα σιαμαία Tilapia, ξέρει κανείς τπτ άλλο?? Θα ανεβάσω και φώτο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Περιμένουμε φωτο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Προσπαθώ να ανεβάσω φώτος και δεν μπορώ..
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ είναι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακου να δεις...
|
|
|||
|
|||
![]()
Συνέχεια....
|
|
|||
|
|||
![]()
Λίγο που έψαξα στο ιντερνετ, δε βρήκα σχετική βιβλιογραφία πέρα από αυτές τις Τιλάπιες...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κοίτα να τα διατηρήσεις στη ζωή αφού είναι σπάνια καταγεγραμμένη περίπτωση ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα προσπαθήσω.. Θέλω να βρω και κανένα επιστημονικό άρθρο αν υπάρχει, που να εξηγεί το φαινόμενο..
|
|
|||
|
|||
![]()
τι μου θυμισες!!!ειχα μια θυληκια γκαπυ που γεννησε δυο φορες σιαμαια αλλα δυστυχως και στις δυο περιπτωσεις δεν εζησαν.
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ενδιαφερον! λες να σε δουμε σε ενυδρειακα περιοδικα να φιγουραρεις??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα γκαπι μου εχουν γεννησει πολλες φορες τετοια αλλα καμια δεν επεζησαν και λογικοτατο ειναι! Για μενα τουλαχιστων δεν ειναι σπανιο φενομενο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματι μια σπανια ,ιδιαζουσα αλλα συναμα και τραγικη περιπτωση.
Εγω προσωπικα,δεν θα τα κραταγα στην ζωη.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
τρεφονται κανονικα?
------------------------- μαλλον το αβγο ηταν δικροκο ![]() εγω θα προσπαθουσα να τα διατηρησω στη ζωη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρηστος Ζ. : 15-06-12 στις 11:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά, προς το παρόν είναι μια χαρά και τρέφονται με μικρά των Grindal worms.
|
|
||||
|
||||
![]()
Koλυμπάνε κανονικά?
Για πες συμπεριφορές. Αν μπορείς να τα καταγράψεις σε βίντεο θα ήταν ακόμη καλύτερα! |
|
||||
|
||||
![]()
Update?
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου δυστυχως απεβιωσαν 1-1,5 μηνα αργοτερα. Τα εχω κρατημενα παντος στην καταψυξη! Δεν μου ξαναπροεκυψαν εκτοτε αλλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Στην κατάψυξη δεν νομίζω να κρατήσουν. Δεν ξέρω αν μπορείς τώρα να δοκιμασεις να τα διατηρήσεις με κάποια άλλη μέθοδο πιο σωστή π.χ.
http://www.slideshare.net/nidasnangi...erve-specimens https://research.amnh.org/vz/ichthyo...o/other05.html http://preserve.sivasothi.com/
|
||||
|
||||
![]()
δεν πειραζει. τα κατεγραψες σε κανα βιντεο μηπως τοτε?
|
|
|||
|
|||
![]()
Update για τα κατεψηγμενα Labido
|
|
||||
|
||||
![]()
ποσο μεγαλωσαν σε 1+ μηνα?? τι μηκος εχουν??
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|