![]() |
#1 |
παρακαλώ βοήθεια
![]() Αξιολόγηση:
![]() Παιδιά καλημέρα σας
Συγνώμη για την ενόχληση αλλά μάλλον θα χρειαστώ βοήθεια πολύ νωρίτερα από ότι περίμενα. Συγκεκριμένα όταν επέστρεψα εχθές το βράδυ στο σπίτι με περίμενε μια έκπληξη. Ένα μικρό πλαστικό ενυδρείο τριών λίτρων όπως έλεγε το κουτί μαζί με πετρούλες στο βυθό, ένα ψεύτικο φυτό, ένα πλαστικό μπουκάλι με υγρό για το νερό ![]() ![]() Άντε και παρά τις αντιρρήσεις μου όλα καλά μέχρι εδώ ίσως μικρό το κακό Σήμερα το πρωί όμως όταν πήγα να το δω είδα στην μια πλευρά του ενυδρείου περίπου 10x5 εκατοστά στην επιφάνεια του νερού ένα στρώμα από φυσαλίδες κολλημένες μεταξύ τους. Τι να το κάνω όλο αυτό ; Τα φωτάκια πρέπει να ανάβουν πρωί και βράδυ ; Το υγρό για το νερό τι είναι ; Οι φυσαλίδες που βρήκα από τι είναι ; Παρακαλώ όποιος μπορεί να πει κάποια συμβουλή γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι μου γίνετε Είναι αμαρτία για το ζωντανό να πάθει κάτι επειδή κάποιοι δεν είχαν υπομονή. |
|
Εμφανίσεις: 3462
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση - Παρακαλώ για την βοήθεια σας | assoscoupa | Αναγνωρίσεις ειδών | 5 | 23-05-12 15:47 |
Λίγη βοήθεια παρακαλώ..! | ClownAnemonefish | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 23 | 23-03-11 13:13 |
ΝΕΟ reef παρακαλώ βοήθεια | Θωμάς Αμπατζίδης | Reef | 16 | 18-05-10 23:09 |
Βοήθεια παρακαλώ !!! | Perazzi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 27-03-10 18:22 |
Γειά σας και παρακαλώ βοήθεια | Αθηνά2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 15-06-07 23:58 |