|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω παρατηρήσει τελευταία ότι 1-2 ψαράκια τρίβονται στο υπόστρωμα που και που και δεν καταλαβαίνω γιατί. Οι μετρήσεις που παίρνω από το ενυδρείο είναι οι εξής:
NH3/NH4 = 0 NO3 = 15 NO2 = 0 GH = >7d KH = 6d PH = 7 CL2 = 0 Να πω επίσης ότι είχα ανεβασμένα φωσφορικά (0.6) και εχθές έβαλα αντιφωσφορο (PhosGuard) στο φίλτρο μου. Τι θα μπορούσε να προκαλέσει αυτή τη συμπεριφορά? EDIT: Ξέχασα να πω ότι είναι guppy τα ψαράκια που το κάνουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη η συμπεριφορα ευθυνεται κυριως σε διαφορα παρασιτα/εξοπαρασιτα.
Μπορει ομως και απλα να ξυνονται ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κανε μια παρουσιαση του ενυδρειου σου (ογκος, ψαροσυνθεση), για να σε βοηθησουν περισσοτερο οι εμπειροτεροι...
Ειχα και εγω τετοιο θεμα παλαιοτερα με λογω υψηλης ψαροσυνθεσης και λογο εισαγωγης ψαριων απο συγκεκριμενο μαγαζι.
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό φοβάμαι και εγώ! Γιατί έβαλα μέσα 5 Neon tetra από ένα μαγαζί και έχασα τα 4 μέσα σε μια εβδομάδα ένα κάθε μέρα! Και μετά παρατήρησα το φαινόμενο. Έχει μείνει μόνο ένα αυτή τη στιγμή... Αυτό που κάναν πριν ψοφήσουν ήταν να κάθονται ακίνητα και να ανοιγοκλείνουν το στόμα γρήγορα. Αν είναι παράσιτα τι να κάνω?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 60 x 30 x 30 (Juwel Korall 60) Όγκος: 54L Κατηγορία: Κοινωνικό Φυτά: Blyxa Japonica Bacopa Caroliniana Echinodorus Kleiner Bar Polysperma Sunset Anubia Barteri Marimo ball Ψάρια / Άλλα είδη: 3 x Amano Shrimp 8 x Guppy 5 x Assassin Snail (μόλις είδα και μωρά) 2 x Borneo Sucker 3 x Kuhli Loach 1 x Neon Tetra (ένα έμεινε) Διακοσμητικά υλικά: Πέτρες μαζεμένες από ποτάμι, Υπόστρωμα και ψιλό χαλίκι της Dennerle Φόντο: Οχι Φωτισμός: 20watt Φθορίου και μπλε LEDs Διάρκεια φωτισμού:8 ώρες η φθορίου, 10 ώρες τα LEDs και 6 ώρες πλήρη σκοτάδι Φιλτράρισμα: Juwel φίλτρο με μπλε σφουγγάρι και Sera siporax mini Θερμοστάτης: Juwel 50Watt Λίπανση: Sera Florena Παροχή CO2: Οχι Παράμετροι: pH: 7 (με stick) Γενική σκληρότητα (GH): 7 (με stick) Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 6 (με stick) Αμμωνία (ΝΗ3):0 (με υγρό τεστ) Νιτρώδη (ΝΟ2):0 (με stick) Νιτρικά (ΝΟ3):15 (με stick) Αλλαγές νερού: κάθε 7 μέρες 40% Θερμοκρασία: ~25 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περίεργη συμπεριφορά ΣΑΕ | aquaman | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 21-01-11 10:13 |
Σίγουρα περίεργη συμπεριφορά! | maria1983 | Ζωοτόκα | 2 | 23-03-10 14:11 |
περίεργη συμπεριφορά; | maria1983 | Ζωοτόκα | 9 | 17-03-10 01:34 |
περίεργη συμπεριφορά | harris samos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 22-10-09 20:03 |
Περίεργη συμπεριφορά.. | lucky13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 22-07-09 09:12 |