|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα,για αλλη μια φορα χρειαζομαι τα φωτα σας..μου δοθηκε ενα ενυδρειο στρωμενο με μεγαλα ακαταλληλα ψαρια τα οποια δοθηκαν,κατεβηκαν οι τιμες και μπηκαν τα καινουρια.4 ξιφοφοροι και 2 μολυ..το θηλ μολυ απο τη στιγμη που μπηκε μεσα 2 μερες ηταν κρυμενη..ανεβαινε να φαει και εξαφανιζοταν.Τωρα πια κυκλοφορει πανω και παντου.Ομως παρατηρησα οτι μια ξιφοφορινα ειναι αρκετα επιθετικη με ολους και ποσο περισσοτερο με το πιο αδυναμο.Η ουρα της πια εχει αρχισει να λειπει αρκετη απο τα δαγκωματα..επισης δε ξερω αν ειναι ασχετο αλλα 3 ψαρακια μου σα να εχουν μαυρα στιγματα στο κεφαλι.Αμμωνια δεν εχω.Τι να κανω??επιλογη απομονωσης δεν εχω..ευχαριστω
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μαυρα στιγματα-σκιες??? | Efh | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 4 | 04-10-11 16:17 |
μαυρα στιγματα σε χρυσοψαρα | antste | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 02-10-11 12:30 |
επιθετικοτητα γλυφτων | vasilis81 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 03-05-10 03:05 |
μαυρα στιγματα | elen | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 24-04-08 14:32 |
μαυρα στιγματα στις anubias | bas_754 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 01-09-07 18:30 |